Hetvenhat évvel ezelőtt vette kezdetét a doni áttörés

Az akció a magyar történelem egyik legnagyobb hadi katasztrófájához vezetett.

2019. január 11. 16:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Megjelent a Szent Korona útját bemutató kötet A Szent Korona kalandos útjáról jelent meg kötet a Magyar Tudományos Akadémia kutatócsoportjának munkája nyomán mondta Pálffy Géza történész, a kutatócsoport tagja az M1 aktuális csatornán szombaton.
A Ferrari ismét szerződésben egy Schumacherrel Enzo Fittipaldi és Giuliano Alesi is az akadémián.
Garázdasággal gyanúsítják az Echo TV stábjával kötekedő tüntetőt Egy másik tüntetőt pedig hivatalos személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt állították elő.
A szemetet még nem kell kivinnie, de Trumpnak le kell mondania a friss virágokról
Kristensenék nyerték a Nemzetek Kupáját A Le Mans-i 24 órást kilencszer megnyerő dán és a kétszeres ralikrossz-világbajnok Johann Kristoffersson által fémjelzett Team Nordic a Sebastian Vettel, Mick Schumacher duót győzte le a fináléban.
Kung Fu Yoga - Hamarosan a TV2-n! Ajánló - Kung Fu Yoga országos tv premier hamarosan a TV2-n!

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Rossz szájízzel hagyja el a válogatottat a lecserélt irányító Úgy érzi, nem mutathatta meg, hogy valóban a segítségére lehetne a csapatnak.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.