Könnyebb lesz a dolga a Wikipédia szerkesztőinek, a Google segít rajtuk

A Wikipédiát működtető Wikimedia Foundation, valamint a Google korábban kötött egymüttműködési megállapodása értelmében utóbbi segíteni fogja előbbi munkáját. Most egy olyan kérést teljesítettek, amelyre már régóta vágytak a Wikipédia önkéntes szerkesztői.

2019. január 11. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az új Doom lesz az első játék a Google csodarendszerén, amivel hadat üzentek a konzoloknak Miután ismertette a platformmal kapcsolatos tudnivalókat, azt is elárulta a Google, melyik játék lesz az elsők között "fogható" a Stadián.

Nem kell többet konzolt és gamer PC-t venni? - ezt tudja a Google Stadia Újabb fölösleges próbálkozás, vagy a játékipar jövője? Ti mit gondoltok?
Jó napot! Hallottak a liszói indiánról? - Gyüttmentek és bennszülöttek Zalában Legenda és rejtély a zalai végeken - megpróbáltunk utánajárni, gyüttment vagy bennszülött a Wikipedia indiánja.
Google Earth-ben kereshetjük meg a világ egyik legismertebb nőjét Jó, annyit finomíthatunk, hogy azok számára ismert, akik már 40 felett vannak. De nekik vélhetően nagyon.
A Waze megoldásait használja a Google Térkép Több hasznos funkcióval bővül, illetve a szerencsésebbeknek már bővült is a Google Térkép repertoárja. A Wazéhoz hasonlóan, mostantól itt is valós időben láthatjuk, hol van traffipax, illetve baleset.
Ez jobb hír, mint gondolná: a Google mesterséges intelligenciája előre megmondja, merről fog fújni a szél A Google és a DeepMind a gépi tanulást vetette be, hogy meg tudják jósolni, mikor honnan fúj majd a szél, így téve hatékonyabbá a szélerőművek áramtermelését.

A Google programozója 31 415 926 535 897 tizedesjegyig számolta ki a pí értékét Emma Haruka Iawónak 121 napjába telt, hogy 9 billóval több tizedesjegyet számoljon ki a pí értékének, mint amit az eddigi rekord jelentett.
Világszerte baj van a Facebookkal, a Messengerrel és az Instagrammal Reggel a Google szolgáltatásaival volt baj, estefelé a Facebook a soros.
Letett az EU arról, hogy közösen adóztassa meg a Facebookot és a Google-t A bizottság szerint még nem halt el az ötlet, de másképp próbálják most megoldani.
Újra elbukik az európai Facebook-adó Évek óta folyik a vita az Európai Unióban arról, hogyan adóztassák meg azokat a digitális nagyvállalatokat, mint a Google vagy a Facebook, amelyek komoly profitot termelnek az EU-ban, de a nyereségük....
Így nézhet ki a Google készülő kontrollere A Google egy kontroller terveit szabadalmaztatta, ami további erősíti a gyanút, hogy egy konzol készül a cég háza táján.
Mindenki meneküljön a Windows 7-től! Súlyos sebezhetőség miatt riasztást adott ki a Google.