Könnyebb lesz a dolga a Wikipédia szerkesztőinek, a Google segít rajtuk

A Wikipédiát működtető Wikimedia Foundation, valamint a Google korábban kötött egymüttműködési megállapodása értelmében utóbbi segíteni fogja előbbi munkáját. Most egy olyan kérést teljesítettek, amelyre már régóta vágytak a Wikipédia önkéntes szerkesztői.

2019. január 11. 16:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Világszerte leszámol a Google az idegesítő reklámokkal Nyártól mindenhol támadásba lendül a Chrome saját hirdetésblokkolója.

Hasznos újítással rukkolt elő a Google Egyszerűsíti az életünket az új funkció.
CES 2019: a 7 nm lesz az AMD idei trendje A vállalat a Radeon VII-tel kezdi az évet, amit új EPYC és Ryzen CPU-kkal folytat, de a Google sem marad ki a jóból.
A Google asszisztensét és az iTunest is támogatják a Samsung legújabb okostévéi A Samsung a Google Assistant és az Amazon Alexa mellett az iTunest is integrálja az okostelevízióiba.
Mérföldkőhöz érkezik a Google, 1 000 000 000 eszközön fognak "hallgatózni" Kicsivel több mint fél év alatt megduplázódott azoknak az eszközöknek a száma, amelyen a Google digitális asszisztense várja a felhasználók utasításait.
Ügyeskedés az adóparadicsomban: elképesztő összeget utalt át a Google Mintegy 19,9 milliárd eurót utalt át bermudai bejegyzésű leányvállalatának 2017-ben a Google egy holland fedőcégén keresztül, így csökkentve az Egyesült Államokban és Európában fizetendő nyereség-, il...

Bermudai adóparadicsomba menekítette pénzét a Google A keresőóriás csaknem 20 milliárd eurót utalt át az egyik leányvállalatának.
Kiderült egy nagyon fontos dolog a Google új operációs rendszeréről, ami leválthatja az Androidot Egyelőre senki sem tudja, mikorra készülhet el a Google által régóta fejlesztgetett Fuchsia nevű operációs rendszer, de az már most biztos, hogy a Google megkönnyítenék az átállást az Androidról.
A Google mérnöke rájött a boldogság titkára: bárki elsajátíthatja Matematikailag tökéletesen logikus: eláruljuk, mi a nagy titok!
Több mint 100 éve Belgiumban megpróbálták összegyűjteni a Föld összes tudását A Mundaneum nemcsak egy gigantikus indexelési rendszer volt: évtizedekkel az internet előtt próbálták megalkotni a Wikipediát.
Ismerkedős és fotós az év legjobb mobilos alkalmazásai között Merész applikációk, a Google és az Apple őket tette a dobogóra.
Nem sértette meg a lefotózott nő jogait a Google Azt sérelmezte, hogy a cég arcfelismeréssel feldolgozta a képeket.