A laposföldesek megint mellényúltak

Elég ironikusan sikerült helyszínt választaniuk az éves konferenciához.

2019. január 11. 16:34

A cikk folytatása...Friss hírek
Szexuális zaklatás a pszichiátrián: 17 év után felmentették Józsi nővért Az asszony nem tudta bizonyítani, hogy védekezésre képtelen állapotban lett volna a cselekmény elkövetésekor.
Milliárdokért kap vadiúj Libegőt a Normafa Évek óta a tervek között szerepel a Zugligeti Libegő felújítása. Most úgy tűnik, még az idén megkezdődnek a közel 50 éves felvonó felújítási munkálatai. A beruházás közel 4 milliárd forintba kerül, a megújult, négyüléses, kerékpár szállítására is alkalmas felvonót 2021-től vehetik birtokukba a kirándulók.
Íme, a Games with Gold áprilisi játékai Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék és két fantasztikus klasszikus vár ránk.
Vásárolni ment a lányával J-Lo, kiakadt rá a rajongói azért, amit tett Sok ellensége lett most J-Lo-nak a kislánya miatt.
Emiatt alakult ki ellentét a Bajnok fiúk és lányok között A Jutalomjáték lehetséges nyereményeiről fantáziálgattak a Bajnokok, ami miatt két részre szakadt a csapat. A lányok teljesen más jutalomnak örülnének mint a fiúk, viszont egy dologban egyetértenek, hogy nyerni kell.
A nemzetközi szövetség is kalapot emelt: Lofti Begiék vb-dala ütős lett Hasít az interneten a budapesti asztalitenisz-világbajnokság hivatalos dala, amelyet Lotfi Begi és az Irie Maffia készített koprodukcióban. A számot egy nap alatt több mint 23 ezren tekintették meg a legnagyobb videómegosztó oldalon. A dal nemcsak a magyar szövetség tetszését nyerte el, ha­nem a nemzetköziét is, amelynek vezetői gratuláltak a szerzőknek.

Top hírek:
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok A tévé értesülése szerint Izrael tovább folytatta a válaszcsapásokat.
Négy gépjármű rohant egymásba Pilisnél Teljesen lezárták a 4-es főutat.
Erdogan kampányígérete: ismét mecsetté alakítaná a Hagia Sophiát Legutóbb szeptemberben dobott vissza egy ilyen kérelmet a török alkotmánybíróság.
Milliókat fenyeget éhezés Afganisztánban Csupán egy lépésre vannak az éhínségtől.
Mészáros-féle cég nyerte a dohánytermékek figyelésére kiírt 4 milliárdos közbeszerzést Uniós előírás, felcsúti zsebek.
Folytatódnak az Idai ciklon miatti mentési munkálatok Afrikában Az ítéletidőnek több mint 700 halálos áldozata van.