Hófúvás miatt adtak ki elsőfokú riasztást

Néhol havas esőre kell számítani.

2019. január 12. 6:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Totál káosz, hogy melyik utakért kell fizetni kerüld el a bírságot! Az Autópályamatrica.hu összeszedte, hogy melyik utakért kell fizetni.
Lassan tönkretesszük a világ egyik legszebb helyét A Bledi-tó vízminőségi látványosan romlott az elmúlt években.
Kilométeres sor áll a Corvin mozi székeiért
Amíg a mentősök életet mentettek, addig egy buszsofőr botrányt csinált Az Országos Mentőszolgálat megosztott egy érdekes történetet, egy idős hölgyről, egy buszsofőrről és a mentősökről. Tanulságos!
Korán örültünk a Mastercard menő bejelentésének Túl szép volt, hogy igaz legyen.
Drónok zavarják a légi közlekedést 2018-ban tizenhárom drónészlelésről szóló jelentés érkezett a repülőgépek személyzetétől.

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Égett egy kamion az M1-esen Lezárták a főváros felé tartó sávokat.
Izraeliţii din Ungaria cer suspendarea căutărilor rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării Budapesta, joi, 17 ianuarie 2019 (MTI) - Uniunea Comunităţilor Religioase Evreieşti din Ungaria (Mazsihisz) consideră că nu îşi au rostul căutările rămăşiţelor evreilor împuşcaţi pe malul Dunării ún 1944-45, iar planul transportării osemintelor în Israel le-a răscolit comunitatea, motiv pentru care preşedintele organizaţiei a adresat o scrisoare ministerelor de interne ungar şi israelian cerând suspendarea căutărilor "care nu au nicio motivaţie".