Hófúvás miatt adtak ki elsőfokú riasztást

Néhol havas esőre kell számítani.

2019. január 12. 6:29

A cikk folytatása...Friss hírek
Érintetlen marad a fideszes képviselők néppárti frakciótagsága A képviselőcsoportra nem vonatkozik a felfüggesztés.
Leváltaná az elnököt az algériai vezérkari főnök Arra hivatkozva, hogy nem tudja ellátni az elnöki feladatait. Ami speciel igaz is, az agyvérzése óta.
Itt a 444 Jó hírlevele Budapest legjava kéthetente, a 444 szakértőitől. Éttermek és előadások, bulik és boltok, koncertek, kiállítások és kirándulások. Iratkozz fel, fizetned csak akkor kell, ha tetszik!
110 millió éves madár maradványaira bukkantak Kínában, de van nagyobb meglepetés is Tojásával a hasüregében kövesedett meg egy nagyjából 110 millió évvel ezelőtt élt madár, amelynek maradványait az északnyugat-kínai Kanszu tartományban fedezték fel a kutatók. A csapatnak a világon elsőként sikerült ilyen leletre bukkanniuk.
Azt gondolták, szórakozik a rendőrök 27 év után hitték el a gyilkos vallomását Tavaly nyáron lett figyelmes a michigani rendőrök nyomozócsoportja egy Michael Leon Curry nevű Facebook-felhasználóra, aki döbbenetes bejegyzéseket publikált. Nem vagyok egy angyal. Ha felbosszantanak, ölök. () Még sosem öltem olyat, aki ne érdemelte volna meg. - írta Curry 2018 júniusában. Az 51 éves férfi 1986-ban követett el egy brutális gyilkosságot, mely során egy Wilda Wilkinson nevű nővérasszisztens vesztette életét.
Hamarosan bemutatják Meghan hercegné egyik régi szexelős-drogozós filmjét Egy cég megvásárolta a jogait egy 8 éve forgatott, soha ki nem jött filmjének jogait.

Top hírek:
A Hamász Izraellel kötött tűzszünetet jelentett be, de felújultak a harcok A tévé értesülése szerint Izrael tovább folytatta a válaszcsapásokat.
Négy gépjármű rohant egymásba Pilisnél Teljesen lezárták a 4-es főutat.
Erdogan kampányígérete: ismét mecsetté alakítaná a Hagia Sophiát Legutóbb szeptemberben dobott vissza egy ilyen kérelmet a török alkotmánybíróság.
Milliókat fenyeget éhezés Afganisztánban Csupán egy lépésre vannak az éhínségtől.
Mészáros-féle cég nyerte a dohánytermékek figyelésére kiírt 4 milliárdos közbeszerzést Uniós előírás, felcsúti zsebek.
Folytatódnak az Idai ciklon miatti mentési munkálatok Afrikában Az ítéletidőnek több mint 700 halálos áldozata van.