Új kihívó a színen: Obama volt minisztere is szembeszállna Trumppal

Elizabeth Warren és Tulsi Gabbard után újabb jelentkező érkezett a demokrata elnökjelöltségért.

2019. január 12. 20:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Borulhat a bili, nemsokára talán végre tényeket is megtudhatunk Trump pénzügyeiről Folyamatos csődjei és hazugságai miatt az amerikai bankok a 90-es évektől nem voltak hajlandók szóba állni Donald Trumppal. Kivéve a Deutsche Bankot, amely azt remélte, hogy a celebritás más ügyfeleke...

A királynő kutyája - Kritika Azért Donald Trumppal nyitni ezt a mesét kicsit erős volt. Cserébe utána se lett sokkal rózsásabb a helyzet..
Szijjártó Péter: Putyin jön, Merkellel és Trumppal most nem kell találkozni A külügyminiszter azt mondta: a német cégek értékelik a politikai stabilitást és új befektetésekre készülnek.
Trump szerint menekülnek az emberek New Yorkból Mert annyira mérgesek a Trumppal kapcsolatos vizsgálatok miatt.

Trump volt ügyvédje elnöki kegyelem lehetőségéről tárgyalt Michael Cohen előbb megpróbált megegyezni Donald Trumppal, majd az elnök ellen vallott.
Kim Dzsongun gondtalanul pöfékelt a Trumppal való találkozás előtt A húgának mondott Kim Jodzsong hozott neki egy kristály hamutartót.
Már Kínában van Kim Dzsong Un páncélozott vonata - videó Szombaton érkezett Kínába az észak-koreai vezető, aki szerdán, Vietnámban találkozik másodszor Donald Trumppal.
A cseh miniszterelnök megkapta a meghívót, amit Orbán rég hiába vár Március elején találkozhat Andrej Babis Donald Trumppal.