Új kihívó a színen: Obama volt minisztere is szembeszállna Trumppal

Elizabeth Warren és Tulsi Gabbard után újabb jelentkező érkezett a demokrata elnökjelöltségért.

2019. január 12. 20:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kim Dzsongun idén is találkozna Trumppal Követelte az amerikai - dél-koreai közös hadgyakorlatok felfüggesztését, amelyeket egyébként mostanában felfüggesztettek.

Putyin nagyon sok témáról kész tárgyalni Trumppal Az orosz államfő újévi üdvözlőlevelet küldött.
Évértékelő - Észak-Korea - A békülés és az ígéretek éve volt 2018 A békülésről és az ígéretekről szólt az idei év Észak-Koreában, Kim Dzsong Un találkozott a dél-koreai elnökkel, megindítva a két Korea közti közeledést, illetve Donald Trumppal, akinek ígéretet t...
Mindegyik amerikai katona akart egy szelfit Trumppal Az amerikai elnök és felesége, Melania szerda késő este érkezett meg Irakba, ahol az al-Aszad légitámaszponton meglátogatták az ott állomásozó katonákat.

Megvan, ki az év embere Mivel kezdődhetne jobban ez a nap is, mint Donald Trumppal? A Reuters és az MTI vezető hírében is ő van, és lényegében az év emberének tekintik. Kérdéses viszont, hogy a külpolitikában mennyire hozott...
Az amerikai szenátus egyhangúlag úgy döntött, hogy a trónörökös a felelős Hasogdzsi haláláért A republikánusok is. Ha úgy vesszük, Trumppal szemben, az elnök ugyanis nem ennyire határozott.
Christian Bale: Trump azt hitte, én vagyok Bruce Wayne Christian Bale új filmje, a Vice bemutatóján beszélt arról, mi történt, mikor egyszer találkozott Donald Trumppal.
Megvannak Donald Trump első kihívói Elizabeth Warren jogászprofesszorként korábban több neves egyetemen tanított.
Megvan Trump első kihívója a 2020-as elnökválasztáson Elizabeth Warren szenátor az első hivatalos amerikai elnökjelölt-aspiráns.