A román magyargyűlölők egy napig se bírták a kétnyelvű utcanévtáblákat nézni

Sepsiszentgyörgyön új, kétnyelvű, zománcozott utcanévtáblákat helyeztek ki. Alig egy nap kellett, hogy a hírhedt magyargyűlölő román, Dan Tanasa sivalkodni kezdjen a táblák miatt.

2019. január 16. 8:35

A cikk folytatása...Friss hírek
Drámai csatában nyerte meg az óriás-műlesiklást az örök második Kilencedikre összejött: Henrik Kristoffersen legyőzte a Marcel Hirschert az arei alpesisí-vb-n.
Maduro látogatásra hívta az amerikai külügyminisztérium különmegbízottját Maduro késznek mutatkozott egy Trumppal való találkozásra is.
Még legalább egy hónapig nem jutnak pénzükhöz az NHB betétesei Az MNB - a hitelintézet likviditási helyzetének rendezése érdekében - további 30 nappal meghosszabbította az NHB Banknál tavaly decemberben elrendelt betétkifizetési korlátozást - olvasható a...
Bradley Cooper megmutatta, hogyan transzformálta át a hangját egy év alatt Mint egy V8-as motor.
Megnyílt a Derkovits képzőművészeti ösztöndíjasok kiállítása A tárlat március 24-ig látogatható.
Bálint gazda az elutasított díszpolgári címéről: "Mosolyogva viselem a dolgot" - videó Bálint gazdát nem bántja, hogy nem kapta meg többszöri jelölés után sem a díszpolgári címet.

Az MPP magyarellenes gyűlöletkeltésért bepanaszolt egy bloggert Magyarellenes uszítás, gyűlöletkeltés és bűncselekményre való felbujtás miatt panaszt tett kedden a Magyar Polgári Párt (MPP) a gyergyószentmiklósi ügyészségen a magyar szimbólumok és feliratok el...

Top hírek:
Ismét drágább lett a tankolás Az üzemanyagok ára legutóbb szerdán változott.
Elkelt a világ legrégebbi Valentin-napi üdvözlőkártyája A szerelmes üdvözlet 1790-ben írták.
Mattpiros és fekete a Ferrari 2019-es F1-gépe Az új festés mellett egyedi megoldásokkal fognák be a Mercedest.
Századvég: az MSZP-szavazók sem kérnek Timmermansból Az Európai Bizottság (EB) első alelnöke magyarországi látogatásával teljesen felesleges köröket fut, hiszen még a magyar baloldali szavazók is elutasítják azt a bevándorlás- és kvótapárti politikát, amit Timmermans képvisel az európai szocialisták csúcsjelöltjeként a májusban esedékes európai parlamenti választások kampányában - írja a Századvég Alapítvány pénteki közleményében.
Mégsem emelnék meg a tankötelezettség korhatárát A minisztérium cáfol, marad a 16 év, de a szakképzési rendszerhez tényleg hozzányúlnak.
Újra negyeddöntős a Sopron Újra negyeddöntős a Sopron