Story Gála best of: íme a kedvenc ruháink, válasszuk ki együtt a legjobbat!

Cynthia Dictator például melltartóra vetkőzött, Vasvári Vivien minibe öltözött át, Görög Zitában volt egy kis Disney-hercegnő. Ki tetszik a legjobban?

2019. február 10. 16:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Disney hamarosan újabb videojátékos céget vásárol fel A Disney az utóbbi években igen komolyan elkezdte megvetni a lábát a nyugati videojátékok világában, most úgy tűnik, az ázsiai piacra is szeretne betörni.

Mindegyik asztaldekoráció ezen az esküvőn más Disney mesét idézett meg - meseszép! Igazi tündérmese volt ez az esküvő
A Disney ötmillió dollárral támogatja a Notre-Dame újjáépítését A Walt Disney vállalat ötmillió dollárt (1,4 milliárd forintot) adományoz a tűzvészben súlyosan megrongálódott a párizsi Notre-Dame újjáépítésére
Luxus Vivi menstruációja miatt faggatja rajongóit Vasvári Vivien megint nagyot dobott az Instagramon: ezúttal késő menzeszéről kérdezi követőit, hátha akadnak szakavatott nőgyógyászok a követők között. - Olyan parában vagyok Lehet van mégis va...
Victor Hugo regénye a bestsellerlista élére ugrott a Notre-Dame égése közben A regényből készült Disney-rajzfilm, A Notre-Dame-i toronyőr is profitált a katasztrófából.
Milyen már? Az Apple-nek csinál konkurenciát, miközben az Apple igazgatótanácsában ül Egyelőre nem áll fel az Apple igazgatótanácsából a Disney cég vezére, de folyamatosan figyeli a helyzetet. Az ok: mindkét vállalat elindítja saját streaming szolgáltatását.

Levetítették a The Mandalorian első előzetesét Nem hiányozhatott a Star Wars Celebrationről a The Mandalorian sem - le is vetítették az első teaserét, habár az élő streamen nem mutatták meg azt. A sorozat a Disney+ nyitócímeiként érkezik idén őssz...
Netflix-gyilkos tervet villantott a Disney, havi 1900 forintért adnának filmeket, sorozatokat A Disney nagyon szeretné megtörni a Netflix dominanciáját, és most már azt is tudni, hogyan és mivel. Az egyik az ár.
A Disney is betámadja a Netflixet Családbarát streaming szolgáltatást indít a Disney, amivel nem titkolt célja, hogy megtörje a Netflix dominanciáját. A Disney szolgáltatásának előfizetése havonta 7, évente 70 dollárba kerül. Mint...
Nem akárki mondja: "Hitler imádta volna a közösségi médiát" Bob Iger, a Disney vezére szerint ennél jobb marketingeszközt nem is kaphattak volna a szélsőségesek.
Kiakadtak a rajongók Vasvári Vivien legújabb fotóján Kicsit túllőttek a célon a követők.
Jöhetnek az új Deadpool-filmek, de teljesen másmilyenek lesznek Döntött a gyártót felvásárló Disney. A változás nem feltétlenül rossz, mondta Ryan Reynolds.