Story Gála best of: íme a kedvenc ruháink, válasszuk ki együtt a legjobbat!

Cynthia Dictator például melltartóra vetkőzött, Vasvári Vivien minibe öltözött át, Görög Zitában volt egy kis Disney-hercegnő. Ki tetszik a legjobban?

2019. február 10. 16:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ónodi Eszter a vörösszőnyeges eseményekről: nincs ez rendesen kitalálva Magyarországon A Velvet olvasói már másodszor választották meg őt az év legjobban öltözöttjének, ezért Ónodi Esztert az olyan események divatjáról kérdeztük, mint a Story Gála vagy az HBO-premierek.

Görög Zita nem engedi a gyerekeinek, hogy instagramozzanak Olvasóink szerint zsinórban másodszor volt ő a Story Gála legszebbje, de Görög Zita átcsoportosítaná a divatra szánt pénzt, és az Instagram árnyoldalairól is beszélt nekünk.
Nyári Edit már a 7. hónapban van - A Story-gálán meseszép estélyit viselt Nyári Edit volt a Story-gála legszebb kismamája.
Kajdi Csaba szerint az amfAR gála nem volt olyan előkelő, mint most a Story Gála Hozzánk hasonlóan élőben közvetít a díjátadóról.
A pedofíliavádak miatt a Fortnite fejlesztője és a Disney is felfüggeszti hirdetéseit a YouTube-on Egyre több hirdető pártol el a YouTube-tól, miután a videómegosztón új módszert alkalmazva zaklatják a fiatal feltöltőket pedofilok. A Nestlé, a Disney és a Fortnite fejlesztője is felfüggeszti reklá...
A Star Wars-karakterek is önálló sorozatot kapnak? A HNEntertainment értesülései szerint a Disney azt tervezi, hogy a már bejelentett két Star Wars-sorozat mellett további, karakterközpontú sorozatokat is készít majd a Disney+ streamingszolgáltatásra.

Kingdom Hearts III teszt - van szíve A Disney világait felvonultató széria visszatért és igazi látványorgiával körítve zárja le az első résszel elindított Dark Seeker Sagát.
Kendall Jennert és Emily Ratajkowskit egy klasszikus Disney-jelenetben fotózták Egy szál spagettin osztoztak, akárcsak Susi és Tekergő.
Kingdom Hearts III teszt A tapasztalat azt mutatja, hogy pont a harmadik részre sikerült a legtöbbet kihozni a Disney és a Square Enix fura crossoverjéből, de a sztori sajnos olyan lezárást kapott, ami miatt nem lehetünk mara...
Vasvári Vivien intim fotója csak felnőtteknek ajánlott Fehérneműben fekszik az ágyon.
Vasvári Vivien Valentin-napi fotója egy férfimagazinba is elmenne Fecsó lőtt róla egy képet a hotelszobájukban.
Vasvári Vivi szexi dekoltázst villantott a Story-gálán - Képeken az est legdögösebb sztárjai A huszadik Story Ötcsillag- és Érték-díj Átadó Gála legmerészebb ruháit mutatjuk.