Foszlós, diós-fahéjas tekercsek: ezzel a kelt tésztával könnyű dolgozni

Ez a fahéjas tekercs valami csúcs, a tészta puha, a töltelék pedig dióval még jobb.

2019. február 11. 8:14

A cikk folytatása...Friss hírek
Hallottál már a szexuális anorexiáról? A tünetei sokakat érintenek Az anorexia nervosa, a kóros táplálkozási zavar egyik fajtájáról egyre többet hallani, azonban nemrég megjelent egy hasonlóan veszélyes betegség: a szexuális anorexia is.
Rituális emberáldozatok a mocsárban? Több ezer éves múmiák kerültek elő hihetetlen állapotban Mi történhetett a vaskori holttestekkel?
Hannibal Lecterként végezte ki szexpartnerét a doki, amikor rájött: a nő férfinak született - 18+ Horrorfilmbe illő vérontást rendezett a férfi, amikor kiderült: partnere nem az, akinek vallotta magát.
Ő Kulcsár Edina eltitkolt húga Renáta is páratlan szépség Kulcsár Edina először mutatta meg féltestvérét, Renit.
Szerdától változik a budai közlekedés - Itt vannak a részletek Erre kell majd figyelni.
Sörétes puskával, anyja szeme előtt lőtte szét kétéves fia fejét az ördögien gonosz apa Az egész világ értetetlenül áll a 32 éves Michael Glance kegyetlensége előtt, aki hidegvérrel lőtte szét mindössze kétéves gyermekének fejét. A michigani férfi a gyermek édesanyjával keveredett heves szóváltásba, amikor váratlanul előrántott egy pisztolyt, amit saját gyermeke fejéhez tartott. A férfi meghúzta a ravaszt, de a pisztoly váratlanul csütörtököt mondott, így a rémült anyuka azonnal felkapta kisfiát, és az autójához szaladt vele.

Top hírek:
Szeretem magamat úgy definiálni, mint egy hűséges kurva Egy szingli, huszonéves, női olvasónk írt, aki azt mondja, szereti a szexet és stabil kapcsolatra vágyik. Azt hiszi, minden ujjára jut egy férfi...?
Horoszkóp: Április 23., Kedd Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 23-án is!
Nincs ma aranyosabb Lajos herceg első szülinapi fotóinál! Ma ünnepli első születésnapját Katalin és Vilmos harmadik gyereke!
Horváth Charlie: Én gondozom Cserháti Zsuzsa sírját Horváth Charlie állítja, ő az egyetlen, aki Cserháti Zsuzsa elkorhadt fejfáját időről időre visszaszúrja a földbe, és az elhanyagolt nyughelyet megszabadítja a gaztól. A Borson keresztül üzent azoknak, akik színpadra viszik az életét.
1 tuti tipp, ha nehezen kelsz fel reggelente Te is a szundi gomb megszállottja vagy? Nyugi, ettől az egyszerű trükktől már holnap reggel ki fogsz pattanni az ágyból!
Szász Marcit csodagyerekként ismertük meg - 32 évesen most így él Szász Marci szoftverfejlesztőként dolgozik.