Esett az eső, az idős német sofőr vakon megbízott a GPS-ében, az meg belevezette egy csatornába

A zavaros víz elnyelte az autót.

2019. február 11. 10:52

A cikk folytatása...Friss hírek
Einstein egy listát állított össze arról, hogyan viselkedjen vele a felesége A világhírű tudós több, igen különös feltételt támasztott első feleségének, ahogy házasságuk a végéhez közeledett.
Utobb nem remekelt a China Mobile China Mobile negyedéves profitja 8,3 százalékkal csökkent.
Megkezdték a Notre-Dame leégett tetejének lefedését Építészek szerint a munkálatok leghosszabb időszaka az előkészítés lesz.
7 ezer cserkészvezető 12 ezer gyereket molesztálhatott az évek folyamán az USA-ban Hamarosan nevek is nyilvánosságra kerülhetnek.
Közel 6,6 milliárd osztalékot fizetne a Takarékbank 2018-as éve után Ezt javasolja az immár MTB Magyar Takarékszövetkezeti Bank nevet viselő hitelintézet igazgatósága az április 25-ei éves közgyűlésnek.
Hallottál már a szexuális anorexiáról? A tünetei sokakat érintenek Az anorexia nervosa, a kóros táplálkozási zavar egyik fajtájáról egyre többet hallani, azonban nemrég megjelent egy hasonlóan veszélyes betegség: a szexuális anorexia is.

Top hírek:
Van valami böhöm és csillogó dolog Japánban, ami most Guinness-rekordot döntött
20 milliós csalásért 300 ezres büntetést szabtak ki egy kis párt vezetőjére 300 ezer forint pénzbüntetéssel sújtott le rá a törvény.
Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.
Magyar Nemzet: Ez lehet a vád Hasszán F. ellen Emberöléssel elkövetett terrorcselekménnyel vádolhatják a szír menekültet, akit 2018 végén ítélt el a magyar bíróság embercsempészetért. Az Iszlám Állam "szakaszvezetője" lehetett.
Megtalálták a kislányával eltűnt biztonsági őrt Dunavarsány külterületén akadtak rájuk.
Legalább huszonöten meghaltak egy bolíviai buszbalesetben Az Andok oldalába vájt úton próbált előzni a busz, de karambolozott és a szurdokba zuhant.