Ügyes Apple-húzás: az iPhone-ok betiltása után átalakított készülékeket kap Németország?

Az AppleQualcomm-ellentét újabb fejezeteként Németországban is bekeményített a chipgyártó, ami szokatlan lépésre késztette az Apple-t.

2019. február 11. 13:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Őrület: mínusz 10%-os kamattal lehet lakossági hitelt felvenni Németországban Tőzsdére készül, ezért mínusz 10%-os kamattal kínál hiteleket egy német összehasonlító portál. Hogy függ össze a kettő? Elmagyarázzuk. Németország három legnagyobb online pénzügyi összehasonlító...

Az összes bizonyítékot elhagyták a rendőrök az évtized szexuális ragadozói ellen Németország két legrettegettebb pedofilja, Andreas V. és Mario S, legalább harminc kiskorút bántalmazott szexuálisan. Az 56 és 33 éves, egymás szomszédságában élő férfiak videóra vették, ahogyan fajta...
Jön az Apple saját videostream szolgáltatása állítólag A tervek szerint más tartalomszolgáltatók anyagait is elérhetővé tennék.
A Samsung ellenállt a kísértésnek, és nem az Apple fülhallgatóját mutatta be Nem az Apple volt az első vállalat, amely vezeték nélküli fülhallgatót adott ki, sőt még a 2016-os AirPods formavilágát sem neveznénk előzmény nélkülinek. De tény: a fülhallgató és tartója jellegzete...
Szkeptikusak az elemzők az Apple videostreaming szolgáltatásával szemben Nem lesz könnyű dolga az Apple videostreaming szolgáltatásának a Netflixszel szemben. A cupertinói vállalat kínálatából hiányoznak a saját tartalmak, a disztribúciós költségei pedig magasak.
A Huawei már a laptopok között is lenyomná az Apple-t A Huawei az okostelefonok terén már lekörözte az almás céget, és már a laptopok terén is igyekeznek megszorongatni az Apple-t.

Trump szerint Európának be kéne fogadni 800 Iszlám Állam katonát Németország nem támogatja az ötletet.
Mibe fektet most Warren Buffett? Még mindig az Apple a guru kedvence? Csökkentette a negyedik negyedévben Apple-befektetéseit a Berkshire Hathaway, de még mindig a techcégben van a legnagyobb pozíciója - derül ki a szokásos negyedéves felügyeleti jelentésből. A...
Szaúdi nők rabszolgasorához asszisztál a Google és az Apple Úgy tűnik, a techóriásokat nem érdekli, hogy Szaúd-Arábiában milyen károkat okoznak a nőknek.
Újabb országban csökkentette az iPhone-ok árát az Apple, és nem is kevéssel Kína után Hongkongban is lejjebb vitte aktuális mobiljainak árát az Apple.
Kiderült az iPhone 11 egyik nagy titka, a fő beszállító árulta el A Largan Precision évek óta az Apple egy fő beszállítójának számít, amely a kameramodulokat adja az iPhone-okhoz. Az idén érkező iPhone-ok kapcsán most ők "szólták el" magukat.
Vihar készül a világ egyik legfontosabb bányájában Leépítések jönnek ott, ahonnan a kobalt java származik. Rettegjen-e a Tesla vagy az Apple?