Meghalt Walter Munk, az óceánkutatás Einsteinje

Az osztrák-amerikai kutató 101 éves volt.

2019. február 11. 14:26

A cikk folytatása...Friss hírek
Kim Dzsong Un páncélautója miatt magyarázkodik a Daimler Azt állítják, fogalmuk sincs, hogy kerültek a luxusmercik Észak-Koreába.
Megdőlhet a melegrekord, már délben 30 fok volt 85 éve nem volt ilyen meleg.
A Google-nek van egy meglepetése a Bosszúállók rajongóinak Valami egészen elképesztő dolog történik, ha beírjuk a keresőbe Thanos nevét.
Villamos és autó karambolozott a fővárosban A XIX. kerületi Ady Endre úton történt a baleset. Egy sérültet a tűzoltók szabadítottak ki járművéből.
Soltész: Elkeserítő az ukrán nyelvtörvény és Brüsszel hallgatása Soltész Miklós pénteken görögkatolikus ruszin közösségi házat adott át Debrecenben.
A kormány nagyon felpörgette a munkahelyvásárlást Az év első négy hónapjában a kormány már feleannyi pénzt kiosztott újmunkahely-támogatásra, mint 2018 egészében. Az első négy hónapban összesen 3079 új munkahely létrehozását támogatták, darabját átlagosan 14 millió forinttal.

Top hírek:
Nem merte kihívni a mentőket az ápoló, inkább hagyta két napig a padlón heverni idős betegét Nem merte értesíteni a mentőket egy ápolónő idős demens páciense rosszulléte miatt, ezért inkább hagyta a földön fetrengeni két napon keresztül. A 87 éves asszonyra aki saját vizeletében, remegve hevert a padlón unokája talált rá 2017 decemberében, és ő hívott hozzá mentőt is. A nyugat-yorkshire-i kórházba érve az orvosok megállapították, hogy a nyugdíjas teljesen legyengült, és testhője kritikus szintre csökkent.
Közel egy év után újra felbukkant a felszívódott kínai filmsztár, Fan Bingbing A rajongók reakciói vegyesek, sokan rosszul viselik, hogy úgy bukkant fel újra, mintha semmi nem történt volna.
Szennyezett orosz olaj fenyegetheti Magyarországot A hét végén vagy a jövő hét elején érkezhet meg a vegyileg szennyezett olaj a Barátság vezetéken át a fehéroroszok szerint.
Sziget: hét napra kilenc headliner jut, de a világhírű csimpánzkutató is fellép a nagyszínpadon Idén először egyes koncertek előtt minden nap felhívják a figyelmet valamilyen fontos társadalmi kérdésre. A volt USA-alelnök nem tud eljönni, csak videón lesz jelen, Jane Goodall viszont személyesen fog beszélni. A szervezők félmilliárddal többet költöttek a fő fellépőkre, úgyhogy a hét nap alatt kilenc headlinert köszönthetünk.
Egészen lenyűgöző, ahogy 70 évvel ezelőtt a földgömböket készítették
Ó. Bence MSZP-s pártaktivistákat bántalmazott a Móricz Zsigmond körtéren Ó :(