Gyengén kezdett A Lego-kaland 2

Feleannyi bevételt hozott a hétvégén, mint amennyit az első résszel kerestek 2014-ben.

2019. február 11. 14:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Idén is a LEGO a húsvéti slágertermék A közelgő húsvét miatt minden évben megemelkednek a játékok eladásai az Extreme Digitalnál.

Szinte biztos, hogy készül egy új LEGO Star Wars játék A Star Wars Celebrationön készült interjú közben szólta el magát Matthew Wood az új programot illetően.
Már készül az új LEGO Star Wars? Az új Star Wars-trilógia két epizódját még nem játékosították meg, így teljesen hihetőnek tűnik a hír, miszerint vadiúj LEGO Star Wars készül a Warner háza táján. Az egyik hangmérnök szólta el magát a...

Magyar tervezte az új disney-s Legót Áprilistól Legóként is kapható a 90. születésnapját ünneplő Mickey egér ikonikus gőzhajója, amellyel a mesehős az 1928-ban megjelent fekete-fehér rövidfilmben először hódította meg a mozivásznat. Az ú...
Fotó: Egyedi módon köszönte meg a Lego a 29 éves lánynak a fekete lyukról készült fotót A világ egyik legnagyobb játékgyártója sem ment el szó nélkül a szerdai tudományos szenzáció mellett.
The Lego Movie 2 Videogame teszt - nem szipiszupi A LEGO-kaland nem csak a mozikban, hanem videojátékos formában is folytatást kapott. De minek?