Gyengén kezdett A Lego-kaland 2

Feleannyi bevételt hozott a hétvégén, mint amennyit az első résszel kerestek 2014-ben.

2019. február 11. 14:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Régi Legók, amikkel rommá keresheted magad: 1,5 milliót is érhet ez a darab A LEGO éppen olyan jól megtérülő hosszútávú befektetés lehet, mint az arany....

Örökre megváltozhat a Lego: új készleteinél sosem volt játékélményt ígér a játékgyártó Új, kiterjesztett valósággal összeköthető játékcsaládot mutatott be a Lego. Nagy fordulat ez a játékgyártó történetében, most először dobnak piacra szolgáltatásként egy játékot. A készletek felépítés...
Ne csodálkozzon, ha nyártól szellemeket lát a gyerek A LEGO lerántotta a leplet a legújabb termékcsaládjáról, ami a hagyományos építőkockás élményt párosítja a kiterjesztett valóság technológiával.
Döbbenetesen rossz pornóverziója született a Lego kaland 2-nek Nem is vicces, nem is szexi.
Aki nem a Lego-kalandot, az horrort nézett a hétvégén Hiába tucatnyi díj, a magyarokat csak a mese, a komédia, meg a horror érdekli.
Gyengén nyitott a Lego kaland 2 A vártnál jóval gyengébben nyitott A Lego-kaland 2 az észak-amerikai mozikban.

Hétmilliót ér Jónás legója A legjobb tizenhat közé került Kovács Jónás Lego storys dizájnja azon a pályázaton, amit a Lego-kocka születésének 60. évfordulója alkalmából írtak ki adtuk hírül röviden tegnap. A legkülönfélébb tém...
Őrült szarkazmuscunamival száll bele a cukormázba a második Lego-film És közben viccet csinál mindenből, amit ér, köztük saját magából is, miközben mégsem lart pour lart ökörködés: üzen is. Spoilermentes kritika.
GameStar Filmajánló - A LEGO-kaland 2, A kedvenc, A csodagyerek Széles műfaji skálán mozognak a heti filmpremierek, így akár animációs filmet, akár drámát, akár horrort szeretnénk nézni, mindegyiket megtalálhatjuk a mozikban.
Lego kaland 2 kibeszélő - nyeld és sírj! Amennyire imádtuk az első részt, akkora csalódás volt a Lego kaland visszatérése.
Ismét játszhatóvá vált két régebbi játék Xbox One-on A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően már egy LEGO kalandot, illetve egy kereskedős szimulátort is futtathatunk a konzolon.
A LEGO Batman 2: DC Super Heroes is játszható már Xbox One-on Frissült a visszafelé kompatiblitási lista, ezúttal két újabb játék lett elérhető One-on.