Mém-cunami: gyilkos humorral értékeli Orbán évértékelését a net népe

Összeszedtük a legjobb mémeket, hogy már csak végiggörgetni kelljen, hogyan karikírozza a virtuális össznépi humor a felturbózott családtámogatást.

2019. február 11. 14:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az alacsony jövedelműek táborát hizlalta az Orbán-kormány A magyar társadalom mintegy harmada 125 ezer forintnál kevesebb összegből gazdálkodik havonta, ők képviselik a legalsó társadalmi réteget. Máshonnan megközelítve az adatot, elmondható: közel 3 millió ...

A nap legfontosabb hírei – 2019. április 22. Orbán egymilliót adományozott a Fidesznek, Dánia leggazdagabb embere három gyermekét veszítette el a Srí Lanka-i merényletekben.
Soros: Orbán szupergonosza lettem Bátorság-díjat vett át Soros György a napokban, és az érte járó pénzdíjat egy Magyarországról angolul beszámoló blognak adományozta.
Magyar bravúrokkal nyert a Leipzig Gulácsi nem úszta meg gól nélkül, de a hajrában ő és Orbán is mentett a Mönchengladbach ellen.
Orbán-Salvini találkozó lesz Budapesten
Orbán Viktor teheneket tekintett meg a Vajdaságban, és arról beszélt, mennyire szeretett falun élni

Családlátogatás a Vajdaságban Orbán Viktor meglátogatta a gunarasi Lajkó családot, akik az egymilliomodik külhoni magyarként tették le az állampolgársági esküt. A miniszterelnököt körbevezették a családi házban, közben pedig Orbán...
Orbán Viktor is üzent a franciáknak a Notre-Dame tragédiája után Isten áldását kérte a székesegyház újjáépítéséhez, anyagi segítséget azonban nem ajánlott föl.
Közös szerb-magyar siker Közös magyar és szerb siker a balkáni migrációs útvonal megváltozása. Ezt mondta Orbán Viktor Szabadkán, a magyar és a szerb kormány együttes ülése után. Kiemelte, hogy nagyvonalú gesztus volt Szerbia...
Szerbia elnöke munkavacsorán fogadta Orbán Viktort Aleksandar Vucic, Szerbia elnöke munkavacsorán fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt vasárnap este a szerb és a magyar kormány ötödik csúcstalálkozójának előestéjén, amelyet ezúttal a Vajdaságban,...
A nap legfontosabb hírei 2019. április 13. Ismét szó volt Orbán magánrepülőzéséről, Karácsony megtette ígéreteit, a világelitbe jutott a női jégkorong-válogatott.
Kirúgta neves tanácsadóját a brit kormány, mert az kiállt Orbán Viktor politikája mellett Az ismert konzervatív filozófussal, Roger Scrutonnal ezért szakított a brit kormány hangzott el az M1 Híradójában.