Kivételesen ritka képek készültek egy vadon élő fekete párducról

A lélegzetelállító fotókat kameracsapdával készített egy brit fotós Kenyában.

2019. február 11. 14:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egymillió dollárt kapott egy falusi tanár Kenyában A kenyai Peter Tabichi nyerte el a "pedagógusok Nobel-díjaként" emlegetett elismerést.

Friss hírek
Magyar asztrofotós magyarázza el, miért óriási dolog a fekete lyukról készült fotó A Samsung összehajtható mobiljáról és a műhúsról is hallhat egy beszélgetést az Őrültech című podcast legújabb részében.
Visszakéri a tesztpéldányokat az összehajtható telefonjából a Samsung, hogy megnézzék, mi vele a gond Minden összeszerelt Galaxy Foldot ellenőrizni fog a Samsung, hogy kiderítsék, mi baja a telefonnak, ezért az újságíróknak kiküldött tesztpéldányokat is visszakérik.
Kína bekeményít, amelyik videojátékban vér van, mehet a kukába Eddig is szigorú keretek között jelenhettek meg videojátékok a kínai piacon, ám a jövőben még durvább szabályok lépnek életbe.
Áttörést értek el kanadai kutatók a Parkinson-kóros betegek kezelésében Már a szabadban is tudnak sétálni korábban otthonukhoz kötött Parkinson-kóros páciensek kanadai kutatók egy új kezelésének köszönhetően. A szakértők szerint az eredmények nagy reményekre adnak okot.
Igazi csoda: 27 évig volt kómában, de felébredt Munira Abdulla 1991-ben autóbalesetet szenvedett és kómába esett. Senki nem hitte, hogy felébred, de 2018-ban magához tért, és azóta is szépen gyógyul.
Nem nyílik az autója? Lehet, hogy az Apple Pencil az oka Maga az Apple figyelmeztette az iPad Pro felhasználókat arra, hogy gond lehet akkor, ha kulcs nélkül eszközzel nyitnák az autójukat, miközben a tabletjük épp a digitális ceruzát tölti.

Afrika legnagyobb nyomornegyedében jártunk: Kibera - Kenya 1. rész Szerkesztőnk többrészes sorozatában olyan közösségeket mutat be Kenyában, amelyekről nagyon kevesen beszélnek

Top hírek:
Nagy változás jöhet Ausztriában, csak névvel és címmel lehetne kommentelni A tervek szerint 2020-ban léptené életbe az osztrák kormány azt a törvénytervezetet, ami megszüntetni az anonimitást az interneten.
Furcsa változás az Instagramon, "eltűnhetnek" a lájkok A közösségi médiára sokan nem úgy tekintenek, ahogy alkotóik szeretnék, ezért gyakran változtatnak rendszerükön. Az Instagram is tesztel egy ehhez kapcsolódó dolgot.
Különleges kiállítás nyílt Budapesten A Virág Judit Galériában egy okoseszköz és a kiterjesztett valóság segítségével tanulhatják meg a nők, hogyan kell elvégezni helyesen a mellvizsgálatot.
Saras eső érkezik Magyarországra Szaharai porral keveredik a csapadékzóna, az eredmény látványos saras eső lehet.
Az Intelsat-29e vége Az alig több mint három éve indított geostacionárius távközlési műhold váratlanul meghibásodott, az irányítói mostanra le is mondtak róla. Veszélyes űrszemétként folytatja „pályafutását”.
Kína bekeményít, amelyik videojátékban vér van, mehet a kukába Eddig is szigorú keretek között jelenhettek meg videojátékok a kínai piacon, ám a jövőben még durvább szabályok lépnek életbe.