Kivételesen ritka képek készültek egy vadon élő fekete párducról

A lélegzetelállító fotókat kameracsapdával készített egy brit fotós Kenyában.

2019. február 11. 14:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fotók: elszabadult egy repülő, csúnyán összeütközött egy másikkal Kenyában Egyelőre ismeretlen okokból nekiment egyik repülő a másiknak Nairobi nemzetközi repülőterén. Mindkét gép jelentős károkat szenvedett.

Ki nem találja, hogy Kenyában melyik gyógyszer fogy a legjobban Egyre nagyobb gondot jelentenek a hamisítványok is.
Terrortámadás veszélyére figyelmeztette állampolgárait Kenyában az amerikai nagykövetség Amerikaiak és más nyugatiak ellen irányuló terrortámadás veszélyére figyelmeztetett az Egyesült Államok nairobi nagykövetsége hétfőn.

A világ egyik legnagyobb menekülttáborában született játékost igazolt Kubatov Gábor Fradija Tokmac Chol Nguen a polgárháború elől menekülő dél-szudáni szülők gyerekeként Kenyában született, aztán Norvégiába költöztek.
Charly, majom a családban - III. évad 4. rész A Martin házaspár a kenyai utolsó napokat pihenéssel tölti. Közben Berlinbe érkezik Torontóból Michaela unokatestvére, Dori és fia, Johnny. Michaela és Phillipp végül Charlie-val érkezik vissza Berlin...
Charly, majom a családban - III. évad 3. rész A Martin házaspár Kenyába utazik. Egyrészt azért, hogy Charlie-t az őt megillető környezetbe vigyék, másrészt a múlt kellemes napjait akarják felidézni. A gyerekek és a többiek fájó szívvel vesznek bú...