Orbán Viktor: Az az érdekünk, hogy Trump újra nyerjen

A következő fél év politikai és kormányzati menetrendjét ismertette Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz–KDNP kihelyezett frakcióülésén szerda este.

2019. február 13. 23:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Trump beszólt a Foxnak, amiért több demokratát hívnak fellépni, mint republikánust Demokrata elnökjelöltek egyre nagyobb számban fogadják el a csatorna meghívását, hogy eljussanak a konzervatív szavazókhoz is.

Orbán Viktor is kipróbálta a zalaegerszegi tesztpályát - VIDEÓ Utasként és sofőrként is végigment az aszfaltcsíkon.
A Google elveszi az Androidot a Huaweitől Trump tiltólistára tette a kínai céget, most pedig úgy néz ki, ezentúl nem lesz a mobiljaikon Gmail, Youtube, Google Térkép, és még sok minden.
Trump–Orbán-csúcs a Fehér Házban Két államférfi tárgyalt egymással Washingtonban a balliberális világ össztüze közepette.
Negyedszerre sem válaszolt nekünk Orbán Viktor a kaotikus templomavatón Nagykátán felújították a város legnagyobb katolikus templomát. Isten felújított házának átadásán a miniszterelnök volt a díszvendég. Ám meglepetésvendégek is érkeztek.
Trump szerint teljesen rendben van, hogy férfiak összeházasodhatnak egymással A nyíltan meleg demokrata jelölt, Pete Buttigieg miatt került ez szóba egy interjúban.

Trump szükségállapotot rendelt el, hogy betilthassa a Huawei-t Donald Trump amerikai elnök szükségállapotot rendelt el annak érdekében, hogy megvédje az amerikai számítógépes hálózatokat a külföldi ellenségektől. Bár az elnöki határozatban nem neveznek meg egyes...
Orbán elment, hogy átadjon egy múzeumi háttérépületet, és csak akkor nem kampányolt, amikor azt mondta: Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ha képes lett volna rá, az épület azonnal aláírja Orbán Viktor 7 pontját.
Az EU felkészült az amerikai termékek büntetővámolására Akkor kerülhet rá sor, ha Trump meghosszabbítja az uniós járműipart sújtó védővámokat.
Direkt36: Milliárd dolláros üzlet készül Orbán és Trump között Az oknyomozó portál szerint az Egyesült Államok budapesti nagykövete egy szűk körű előadáson arról beszélt, hogy csillagászati árú fegyverüzlet készül Magyarország és Amerika között, és az energetika...
Trump kufárdiplomáciája aligha vet véget a káosznak a Közel-Keleten Az utóbbi évek legsúlyosabb harcai dúltak a hétvégén a Gázai övezet és Izrael között, miközben az USA Iránnal szemben egyre harciasabb. Washington csábít és fenyeget, célja tárgyalásra bírni a Hamász...
Elszállt a krumpli ára Magyarországon Tiborcz a leggazdagabbak közé került Eltelt egy újabb hét, ráadásul nem is akármilyen. Ismételten elkészítettük a Privátbankár Árkosár felmérését, amelyben rég látott drágulást tapasztaltunk. Orbán Viktor nekitámadt Manfred Webernek, míg...