Kiszel Tünde az elmúlt évek fehérneműs naptárfotóival kívánt boldog Valentint

Olyan retrókép is van, amin még vörös a haja.

2019. február 14. 17:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Donatellácskaként ismertük meg - Kiszel Tünde lánya gyönyörű volt ballagásán Több hazai sztárcsemete is elballagott a hétvégén.

Friss hírek
Ezért jó, ha a gyerek gyalog jár iskolába A szakértők azt mérték fel, hogy milyen összefüggés van az iskolába járás és az elhízás között.
Babakocsiból vette ki a pénztárcát A 28 éves verpeléti férfit néhány órán belül elfogták.
Vidnyánszky Attila szerint rég nem látott, jó korszaka van a magyar színháznak Szerinte minden rendben van, az előadóművészeti szervezetek új támogatási rendszert kaptak és elkezdődött a színházépületek megújulása is.
Nézőpont: Nem segítette az MSZP kampányát Frans Timmermans látogatása A szakértő szerint a magyar emberek nem számíthatnak az MSZP-re a migrációs politikában.
Rekorddal zárt a Gourmet Fesztivál A régió legnagyobb gasztrorendezvényévé nőtte ki magát a fesztivál.
Világbajnok kézilabdázót igazolt az Érd A 37 éves játékos Fehérvárról érkezik.

Kiszel Tünde meghatódott lánya ballagásán Hunyadi Donatellának már csak az érettségi van hátra.
Kiszel Tünde azt kérdezi melyik ruha jobb, de csak a mellei látszanak A celeb megint döntéshelyzetben.

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Viktor Orbán: trebuie să protejăm securitatea, trebuie să ne păstrăm identitatea şi să ne întărim competitivitatea Zalaegerszeg, luni, 20 mai 2019 (MTI) - După o serie de crize europene, Ungaria a concluzionat că este necesară păstrarea identităţii, protejarea securităţii şi întăririi competivităţii, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, luni, la inaugurarea primei faze a staţiei de testare pentru automobile "ZalaZone" de la Zalaegerszeg.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Az öngyilkossági kísérletek mögött kevesebb halálvágy van, mint gondolnánk Budapesti és miskolci kórházak toxikológiai osztályán fekvő betegekkel készített interjúkat Tóth Mónika Ditta, a Semmelweis Egyetem kutatója. Olyan betegekkel, akik szándékos önmérgezést követtek el, ami a nem végzetes kimenetelű öngyilkossági kísérletek egyik leggyakoribb módja. Kiderült: előbbiek sokkal kevésbé halálvágyból, mint inkább egy elviselhetetlen élethelyzetből való kimenekülési próbálkozásként mérgezték meg magukat.