42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal

A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.

2019. február 21. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mark Hamill szerint ziccereket hagyott ki a Disney a Star Wars-filmekkel Luke Skywalker megformálója nem először kritizálja az új epizódokat.

Oscar Isaac szívesen csatlakozna a Metal Gear Solid film csapatához A Star Wars filmekben Poe Dameront játszó színész kifejezetten szeretné behúzni Solid Snake szerepét.
Star Wars IX - bemutatkozott az új TIE Fighter? Egy új Disneyland és Walt Disney World látványosság magára vonzotta a Star Wars rajongók figyelmét.
Öt percben is meg lehet nézni 10 Star Wars-filmet - videó Egy hollywoodi színész rajongói trailert vágott össze a Star Wars-filmekből.
Star Wars Jedi: Fallen Order - kiderült, mikor mutatják meg végre Nem kell az idei E3-ig várnunk a Respawn Entertainment Star Wars játékára.
Újabb élőszereplős Star Wars-sorozat van készülőben? Lassan már nehéz lesz számon tartani, hogy hány széria útját egyengetik egyszerre.

Star Wars Battlefront II - nemsokára Anakin Skywalkerrel is apríthatunk Újabb jól ismert szereplővel bővül a DICE játéka, ráadásul már csak néhány napot kell várnunk a megérkezésére.
Szépen haladt a fejlesztés, és nem is volt rossz a Visceral elkaszált Star Wars játéka Legalábbis ezt állítja a projekt kreatív rendezője, Amy Hennig, aki nemrég ismét mesélt ezt-azt a törölt alkotás kapcsán.
A Star Wars-karakterek is önálló sorozatot kapnak? A HNEntertainment értesülései szerint a Disney azt tervezi, hogy a már bejelentett két Star Wars-sorozat mellett további, karakterközpontú sorozatokat is készít majd a Disney+ streamingszolgáltatásra.
Origin Access - bekerült a Madden NFL 19 és több Star Wars játék is Újabb játékokkal bővült az EA PC-s szolgáltatásának kínálata.
Ő az igazi háttérhatalom, és még csak 90 éves Alejandro Jodorowsky nevét nem sokan ismerik manapság, pedig nélküle máshogy nézne ki a Star Wars, az Alien és a Szárnyas Fejvadász is. John Lennon, Maryling Manson és Kanye West is istenítette, és 30...
Véget ért a Star Wars IX forgatása J. J. Abrams egy tweetben is megköszönte a csapatnak a munkát.