42 éves fotók kerültek elő a Star Wars sztárjairól - Carrie Fisher így bolondozott a fiúkkal

A több mint negyvenéves kultuszfilm még mindig tartogat meglepetéseket.

2019. február 21. 18:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Trónok harca készítői is megérkeztek a messzi-messzi galaxisba David Benioff és D.B. Weiss rendezi a következő Star Wars-filmet.

A Disney a Trónok harca alkotóira bízta az új Star Wars-sagát Tökös gyerekek dolgoznak arrafelé: mi a Trónok harca utolsó évadát látva egy Űrgammák-remake-et sem bíznánk rájuk.
Tíz érdekesség, amit talán nem tudtál Cate Blanchettről A Star Wars atyja, George Lucas mellett, korunk egyik legtehetségesebb színésznője is ma fújja el a tortáján a gyertyákat.
Ez volt a baj Az Utolsó Jedikkel a Fallen Order írója szerint A játékvilág egyik legelismertebb írója, Chris Avellone is elárulta a gondolatait a Star Wars franchise megosztó epizódjáról.
Jótékonykodj és esélyed lehet egy Star Wars relikviára A jótékonysági tombola résztvevői közül valaki egy Mads Mikkelsen által aláírt Galen Erso játékfigurát vihet majd haza.
Leesett az állunk attól, ahogy valaki újragondolta a Star Wars ikonikus párbaját Darth Vader és Obi-Wan összecsapását ennyire brutális formában még sosem láthattuk.

Jön, jön, jön! Még három Star Wars film érkezését erősítette meg a Disney Sokak bánatára idén karácsonykor érkezik a Skywalkerek történetének utolsó Star Wars-mozija, amelyről már kiderült, hogy a Star Wars: Skywalker kora címet fogja viselni. Ám a Disney legutóbbi bejelent...
2022-ig pihentetik a Star Wars-filmeket Közzétette a Disney, hogy milyen ütemezés szerint küldi mozikba az új filmjeit a következő években - beleértve a Fox alá tartozó címeket is. A Star Wars és az Avatar így évente váltják majd egymást.
A Star Wars-sorozat új szereplője, aki még sosem látott Star Warst
Könyvből ismerhetjük meg a Star Wars: Skywalker kora előzményeit Még az új mozi premierje előtt megjelenik majd a regény, ami összeköti Az utolsó Jedik és a Skywalker kora filmeket.
Star Wars Jedi: Fallen Order - kiderült, mikor és hol láthatjuk majd mozgás közben Szerencsére nem is kell már olyan sokáig kibírnunk.
Az Erő legyen vele - elhunyt a Star Wars ikonikus színésze 74 éves korában elhunyt Peter Mayhew, aki Csubakkát alakította Star Wars-filmekben. A karrierjét statisztaként kezdő Mayhewet április 30-án érte a halál, texasi otthonában. A Luke Skywalkert al...