Mischinger Péter: Ági ellenségként maradt itt, nem volt kibe kapaszkodnia

Peti a Párbaj után elmondta, Ági rossz helyzetbe került miután Rozs Gergőék hazamentek. Nem volt olyan közeli kapcsolata senkivel mint Hannának és Dorkának. Nem volt kibe kapaszkodnia, de ennek elléne kiválóan beilleszkedett az új felállású csapatba. Drobina Norbert nagyon sajnálja, hogy Ági távozott, hisz jó viszont ápoltak Ágival.

2019. február 21. 21:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mischinger Péter: Nem szeretem, ha lecsalóznak... Dombi Rudolf szerint Mischinger Péter csalt a Jutalomjáték során, ám ezzel a Kihívó egyáltalán nem ért egyet...

Friss hírek
Szuper ingyenes programok! Sport, kaland és élmény gyereknapra! Több mint 50 sportprogrammal, látványos sportbemutatókkal, óriás akadálypályákkal, interaktív élményparkkal, koncertekkel, sportolókkal és sztárokkal várja a gyerekeket május 26-án a budapesti Orczy-parkban a Fitbalance Kids. (x)
Megihlette a halál Szarka Tamást Szerelmes a hétnyolcadba, és kacag a saját halálán. De a szlovák tényfeltáró újságíró és menyasszonya meggyilkolása felzaklatta. Ezekből az érzésekből születtek új dalok.
Sajttal, spárgával töltött csirkemell ropogós bundában: tepsiben is megsütheted Ha szereted az egészséges spárgát, tekerd csirkemellbe, majd rántsd ki! Mivel tepsiben sütöd, nem tocsog az olajban.
Tudtad? Ha ezt csinálod a körmöddel, gyorsabban nő Meglepő, mi derült ki a manikűrünkről.
Az új kedvenc melltartód az Intimissimitől: íme a háromszög fazon Szuperkényelmes és szexi!
Különös jelenséget vettek videóra Thaiföldön: Azóta sincs rá magyarázat Földbe gyökerezett az emberek lába.

Díszes temetést rendeztek a Vörös Bárónak az őt lelövő britek 127 éve, 1892. május 2-án született Manfred von Richthofen, az első világháború leghíresebb ászpilótája, aki vörösre festett gépével számtalan légi harcot nyert meg és halálát is a levegőben vívott pá...
Ilyen az, amikor az adrenalin elnyomja az okádhatnékot Most megjelent remek magyar regénnyel matinézunk, irány a dualizmus, azon belül is egy hajnali párbaj a Margitszigeten.

Top hírek:
Minden harmadik nőt érint a szex utáni depresszió: lehangoló kutatás született Sokaknál a szerelmi együttlétet nem követik örömteli érzések.
Meghan és Harry első évfordulója: sosem látott képeket osztottak meg az esküvőről Egy év telt el Harry herceg és Meghan hercegné esküvője óta.
Mi történik, ha szülés előtt rosszul fekszik a baba? Az orvost kérdeztük A szülész-nőgyógyász válaszolt kérdéseinkre.
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.
Tóth Vera: A családalapítás számunkra még odébb van Aggódik testvére terhességéért.
Bizarr jelenés: tehénen tűnt fel az énekes arca Ahhoz lassan már hozzáedződtünk az évek során, hogy Jézus arcmását egyesek hol egy fatörzsön, hol a reggeli pirítóson vélik felfedezni. Ám az új idők szavaként most egy énekest, Lewis Capaldit ért a megtiszteltetés, hogy egy hertfordshire-i tehén oldalán megjelent a portréja.  Egyik reggel etetés után vettem észre a rajzolatot a tehenünkön, és emlékeztem, hogy a fiam mutatott egy képet a fellépőkről, akik a közelben, a júliusi Standon Calling fesztiválon szerepelnek majd.