Mischinger Péter: Ági ellenségként maradt itt, nem volt kibe kapaszkodnia

Peti a Párbaj után elmondta, Ági rossz helyzetbe került miután Rozs Gergőék hazamentek. Nem volt olyan közeli kapcsolata senkivel mint Hannának és Dorkának. Nem volt kibe kapaszkodnia, de ennek elléne kiválóan beilleszkedett az új felállású csapatba. Drobina Norbert nagyon sajnálja, hogy Ági távozott, hisz jó viszont ápoltak Ágival.

2019. február 21. 21:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mischinger Péter: Ez hatalmas pofon lesz mindkét lánynak Ma elérkezett a Párbaj napja, ahol Salander Dorina és Huszti Kata küzd meg egymással a játékban maradásért. Hogy ki az erősebb, az este 19.15-kor kiderül a TV2-n!

Jóni Máté vs. Mischinger Péter 48. adás II. futam Vajon Péter behúzta a győztes pontot, vagy egyenlített Máté?
Hanna szerint Dombi Rudolf stabil alapot ad a Bajnokoknak Szabó-Thomka Hanna és Mischinger Péter szerint Dombi Rudolf remek instrukciókkal látja el a csapatát, így a tanácsokat a Visszavágón is tudtak hasznosítani. 
Keresztbe húzta csapattársai tervét Mischinger Péter Dorka és Hanna egy előre kidolgozott taktikával készült a Villa játékra, viszont Mischinger Pétert nem avatták be, így az első kiválasztási kör előtt mit sem sejtve osztotta ki a feladatokat.
Mischinger Péter: ˝Van itt helyem˝ Szomorú és nehéz napon vannak túl a Kihívók. Peti még magabiztosabb, mivel győztesként tért vissza a Párbajból, és ez megerősítette abban, hogy igenis van helye az Exatlon Hungary-ben.
Mischinger Péter erősebb játékosnak tartja magát Jodinál Mischinger Péter statisztikája rosszabb mint Jodié, de erősebb, tapasztaltabb játékosnak tartja magát csapattársánál. Peti Katának elárulta, nem szeretne Párbajozni. 

Huszti Katának érzelmei miatt nehéz lenne kijelölni a párbajozókat Hiába remekeltek ma a Kihívók, Mischinger Péter úgy érzi, hogy a Végjátékban bármi megtörténhet. A Kihívó Huszti Katánál próbált puhatolózni, hogy ha döntenie kell, kit küldene Párbajba. Hogy mit reag...
Mischinger Péter: ˝Vállalhatatlanul béna voltam˝ A Kihívók győztesen tértek vissza a Táborba, és elárulták, még egy harcban sem érezték ilyen jól magukat, mint a mai napon. Mischinger Péter csalódott volt teljesítménye miatt.
Jóni Máté vs. Mischinger Péter 41. adás Az állás döntetlen a Villáért folytatott harcban. Jóni Máté és Mischinger Péter is luxus körülmények között szeretne lakni, ezért mindent megtesznek a győzelemért. 
Szabó-Thomka Hanna szerint Mischinger Péter nem képes rá, hogy ő legyen a legjobb Hanna és Dorka szerint habár Mischinger Péter nagyon szeretné, hogy övé legyen a legjobb statisztika, nem lesz rá képes, hogy elég győztes futamot hozzon.
Gelencsér Tímea és Ungvári Miklós vs. Salander Dorina és Mischinger Péter 38. adás Eddig döntetlen az állás a Döntőben. Vajon most melyik duó szerzi meg a pontot csapatának?
Mischinger Péter szerint Jóni Máté teljesítménye méltatlan az Exatlon Hungary-hoz Elég markáns véleményt fogalmazott meg Peti a Bajnokok új csapattagjáról, Jóni Mátéról. A Kihívó úgy látja, hogy ez a teljesítmény nem lesz elég ahhoz, hogy Máté versenyben maradjon.