Házhoz szállítás jöhet a McDonald'snál

Régóta rebesgették, hogy ebbe belevág az étteremlánc.

2019. március 9. 10:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Teljesen megváltozik a magyar McDonald's-ok működési modellje, miután a NER-közeli vállalkozó bevásárolta magát A G7 foglalta össze, mit jelent Scheer Sándor érkezése a gyorsétteremlánc hazai éttermeinél.

30,3 milliárdos zálogjog terheli a nagy McDonald's-üzletet Úgy tűnik, az ismert magyar vállalkozó hatalmas hitelből került be a hamburgerláncba.  
Komoly változás a McDonald's egyik legnépszerűbb termékénél Mostantól kizárólag természetes összetevőket tartalmaz az egyik népszerű menü eleme.
Házhozszállításba kezdene a hazai McDonald's Akár már a jövő hónapban elindulhat a McDonald's házhozszállítási programja Magyarországon, ami a világ számos országában működik - írja az Index. Az információt egyelőre nem erősítette meg a cég,...

A törvény erejével - március 11., hétfő, 19.00 Ajánló - Szereplők: Jean-Claude Van Damme, Scott Adkins, Natalie J. Robb, Gary McDonald, Miles Anderson #filmekegesznap
Hogyan veszthette el a McDonald's a Big Mac védjegyet? A védjegyoltalom megszerzésekor sem dőlhetnek hátra a gazdaság szereplői.
Így az egész világ egy nagy McDonald's lesz Állandóan össze akarnak mosni különböző kultúrákat, a zenében éppúgy, mint minden más területen, és ez rendkívül káros folyamat véli Szűcs Gábor, azaz Little G Weevil, aki közel másfél évtizede ment...
Scheer Sándor már nem tulajdonos a Marketben, de a cége még igen A McDonald's magyarországi hálózatát megszerző üzletember átszervezte a portfólióját.
A rekordalacsony sertéshúsár miatt ingyen bacont ad a McDonald's Az amerikai éttermekben különleges szalonnával csábítják be a vevőket.