Wroclawban felavatta a magyar konzulátust Szijjártó Péter

Lengyelország harmadik legnagyobb szolgáltatóközpontjában kap helyet a magyar konzulátus.

2019. március 14. 12:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szijjártó: a magyarságnak nemzeti identitásához, hitéhez ragaszkodó közösségként van jövője Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön vette át elsőként a tavaly újraalapított iskola által adományozott Rákóczi-díjat. A magyar diplomácia vezetője elmondta, hogy a marosvásárhe...

Mikor lesz az Orbán-Merkel csúcstalálkozó? Szijjártó Péter elárulta lapunknak Beruházásokról, a beruházók politikai aspektusairól és a magyar gazdaság ütésállóságáról beszélt lapunknak a miniszter a holnap megjelenő interjúnkban.
Ötmilliárdos fejlesztést hajt végre Magyarország Ugandában Szijjártó Péter: Magyarország eddigi legnagyobb külföldi fejlesztése valósul meg Ugandában.
Szijjártó elképesztő sikerként próbálja meg eladni a laoszi terjeszkedésünket Siker, siker, siker, Szijjártó Péter diadalittasan számolt be a magyar-laoszi külgazdasági sikerekről, de a számok alapján enyhe túlzás a keleti nyitás áttöréséről beszélni.
Szijjártó: Brüsszel valljon színt! Brüsszel eddigi talán legsúlyosabb hazugsága lepleződött le Szijjártó Péter szerint. A külügyminiszter a szombaton kiszivárgott, a Tények által is bemutatott dokumentumokra reagált. Ezekből kiderül, h...
˝Bocsánatot annak kell kérni, aki valótlanságot állított˝ Az európai nagypártok vezetői és a brüsszeli bürokraták nem szoktak hozzá, hogy van, aki Kelet-Európából visszaszól nekik. Szijjártó Péter külügyminiszter az Európai Néppártról, a plakátkampányról és...

Szijjártó Péter a horvát energiaügyi miniszterrel tárgyalt Megerősítették elköteleződésüket a magyar-horvát energiaügyi együttműködés elmélyítésére.
Szijjártó Péter az üzbég befektetési és külgazdasági miniszterrel tárgyalt Együttműködés indulhat a nukleáris mérnökképzésben.
Kereskedelmi irodát nyit Jeruzsálemben a magyar kormány Az iroda megnyitójára lapértesülések szerint Szijjártó Péter is Izraelbe látogat.
Az NVB nem foglalkozik a kormány plakátjaival, mert nincs kampányidőszak A DK azután fordult a Nemzeti Választási Bizottsághoz, hogy Szijjártó Péter elismerte: a plakátok az EP-kampány részei.
A migrációs kihívás itt marad velünk hosszú időre Szijjártó Péter a nagyköveteknek rendezett értekezleten elhangzottakról beszélt a Mokkában. A külgazdasági és külügyminiszter elmesélte, mit mondott a miniszterelnök a diplomatáknak. A politikus a mag...
A német kereszténydemokraták kiállnak Szijjártó Péter mellett A CDU helyi politikusai szívesen találkoznak a Stuttgartba látogató magyar miniszterrel, problémájuk nem vele, hanem Baden-Württemberg bevándorláspárti miniszterelnökével van.