Világhírű lett a Barátok közt főszereplője Ez a fotó tette külföldön is ismertté

Várkonyi Andrásból Ellen DeGeneres csinált világhírű mémet.

2019. március 14. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Liptai Claudia Pankáról: Azt szeretném, hogy többre vigye, mint én Tudatosan építi influenszeri karrierjét Liptai Claudia lánya, Panka. Noha még csak 12 éves, már most egyre komolyabb követőtábora van - ami persze részben ismert szüleinek köszönhető -, emellett már i...

Barátok szerzésével kapnak ötöst a diákok Sokakat kiakasztott egy egyetemi professzor, aki azt kérte a diákjaitól, hogy az ötösért szerezzenek minél több barátot - méghozzá az interneten. A kínai Honan Gazdasági és Jogi Egyetem Online- és Új ...
Olvasónk rárakta a Barátok közt főcímdalát az új F1-es intróra Parc Fermé: Olvasónk rárakta a Barátok közt főcímdalát az új F1-es intróra
Poór Péter: Sokat ugratott Máté Péter Poór Péter könnyűzenei tevékenységét Máté Péter-díjjal ismerték el. Ez azért is megható, mert a legjobb barátok voltak.
Vili bácsit Amerikába akarják küldeni Ellen DeGeneres műsorába Terjeszkedik a Barátok közt.
Bébibumm a Barátok köztben Sorra születtek a színésznők babái Sok fiú és két lány érkezett: a Barátok közt színésznőihez sorra jött a gólya.

Ellen Degeneres posztolta Vili bácsit a Barátok köztből Az amerikai műsorvezetőnő által posztolt mémgyűjtemény első darabján mosolyog Várkonyi András kicsit elmosódva.
Nem hiszed el! A világhírű tévés műsorvezetőnő a Barátok közt sztárjáról posztolt Hogy került a képbe Vili bácsi?
A volt barátnője már nem haragszik Liu Shaolinra Elise Christie szerint barátok már nem lesznek, de a beszélő viszony legalább helyreállt köztük.
Biztosan nem ismeri fel a Barátok Közt színésznőjét gyerekkori fotóján A kommentelők odavannak, mennyire szép kislány volt.
Különleges videóval hangolnak az Ajax-játékosok a Real elleni meccsre Ez a ti napotok - családtagok és barátok küldtek üzenetet a focistáknak.
Most nem tudok nevetni - sztárok búcsúztatják Koós Jánost Mindenkit megrázott Koós János halála. Kis hazánk közszereplői, a pályatársak, a barátok a közösségi oldalakon (is) búcsúznak az énekes nevettetőtől. Ábel Anita egy 2001-es New York-i emléket oszto...