Pumped Gabo 6 éves fotón feszít a lakótelep közepén – természetesen félmeztelenül

Mindennapok a Sound előttről.

2019. március 14. 16:32

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pumped Gabo megmutatta, hogy kigyúrta magát az elmúlt 6 évben Plusz egykori példaképeiről nosztalgiázott. Mellesleg az idolok közül az egyik meghalt, a másik meg éppen börtönben van.

Pumped Gabo felfedte a titkot, hogy miért nem hord inget a zakó alatt Hajas László: Az a vég, ha külön takarónk lesz a feleségemmel, én egyet akarok, hogy össze tudjunk bújni. Rónai Egon: A színpad mellett nőttem fel, hiszen édesapám konferanszié volt, tőle tanultam,...
Sebestyén Ági most VV Hunorral randizgat Pumped Gabo exe még a VV9 villájában találkozott a sráccal.

Escobar börtönénél fogták el Pumped Gabot Pumped Gabo rengeteg kalandot élt át Ecuadorban, ugyan is nyaralás során beszökött Escobar börtönébe. A bevállalós celeb nem úszta meg a kalandot szárazon, megkapta méltó büntését. 
Sean Paullal erősít az idei Balaton Sound Európa legmenőbb vízparti fesztiváljának listáján ott van KSHMR és Desiigner is.
A Red Bull Air Race a Balaton Sound után már csak egy majális Balatoni polgármestereket kérdeztünk arról, miért szeretnék megrendezni a versenyt, és mit szólnak az ötlethez a helyiek. Zajos lesz a július Zamárdiban, ha a déli parti település lesz a befutó.