Kiszel Tünde kokárdás naptárfotóval emlékezik meg 1948. március 15-re

Nem láttad jönni.

2019. március 15. 7:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Donatellácskaként ismertük meg - Kiszel Tünde lánya gyönyörű volt ballagásán Több hazai sztárcsemete is elballagott a hétvégén.

Friss hírek
A Balaton után a Dunakanyar fejlesztését tervezi a kormány 750 millió forintos keretösszegű pályázatot írtak ki.
Kamu volt Halle Berry egészhátas tetoválása Film miatt volt rajta.
Bajt jelez a gyakori torokköszörülés Sokan a változékony idő miatti megfázásra fogják a gyakori köhögési ingert, torokköszörülést és krákogást. Pedig ezek a panaszok másra is utalhatnak. ...
Pénteki friss hírek, forgalom, időjárás – Reggeli pakk Ezeket érdemes tudni május 25-én, reggel.
13 évesen nyert a magyar csodagyerek Egy 13 éves magyar kisfiút ünnepelnek Cannes-ban. Százados Ábel a Legígéretesebb legfiatalabb filmes díját kapta meg: egy csupán ötven másodperces filmet forgatott Soha címmel, amiben öccse a főszereplő és az öngyilkosságról szól. Míg a legtöbb kamasz a telefonját bújva közlekedik az utcán, és játszik, Ábel szinte csakis filmkészítésre használja a mobilját.
35 éve tíz nőt megölt, most kivégezték Hiába kért kegyelmet.

Kiszel Tünde meghatódott lánya ballagásán Hunyadi Donatellának már csak az érettségi van hátra.
Kiszel Tünde azt kérdezi melyik ruha jobb, de csak a mellei látszanak A celeb megint döntéshelyzetben.

Top hírek:
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Egy bv-s dandártábornokot és egy civilt is kihallgattak VV Fanni ügyében Rács mögött marad a gyilkossággal gyanúsított B. László
Áder János nem beszél a fontos dolgokról, de a sapkájával azért üzen
Kihátrált az RMDSZ a román kormánykoalíció mögül A román kormány miatt mérgesedett el az úzvölgyi katonatemető körüli helyzet állítja az RMDSZ, amely emiatt nem támogatja tovább a kormányt. A magyar párt eddig sem volt tagja a koalíciónak, de kívülről támogatta azt.