Kiszel Tünde kokárdás naptárfotóval emlékezik meg 1948. március 15-re

Nem láttad jönni.

2019. március 15. 7:01

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyönyörű hölgyek: Kiszel Tünde és Donatella bombanők egymás mellett Kiszel Tünde és lánya, Donatella nagyszerűen mutatnak egymás mellett Tünde legújabb Instagram fotóján.

Örökre nyomot hagyott bennünk Kiszel Tünde csingilinges fotója Ha a kattintás után leáll az internet, nem vállalunk felelősséget.

Friss hírek
Pócs János kínos videójáról érdeklődtek, a polgármester le akarta tiltani az újságírókat
Az Exxon Valdez-katasztrófából talán sose épül fel végleg Alaszka A 30 éve történt tankhajóbaleset volt minden idők egyik legsúlyosabb ember kiváltotta természeti katasztrófája. A hajó utána még 21 évet szolgált.
Brazília nem tudta legyőzni Panamát, videó Brazília nem tudta legyőzni Panamát, videó hir Brazília Panama Amerika panucci v, 03/24/2019 - 00:06 Hiába szerezte meg a vezetést Brazília, egy fejessel egyenlített Panama   2019.03.23., SZOMBAT 18:00 VÁLOGATOTT FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS BRAZÍLIA - PANAMA 1-1 gólszerzők: Lucas Paquéta 32 ill.
A spanyolok szórakozva nyertek, az olaszok bombagólt vágtak A norvégokot csak 2-1 verték Ramosék Eb-selejtezőn. Olaszország gyors góllal kezdett.
Bazi nagy görög lagzi - teljes film - Visszanézhető: 2019.03.30 Rendező: Joel Zwick Szereplők: Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine, Lainie Kazan, Joey Fatone
Extázis: ilyen volt a tatabányai örömünnep - videók Jogos a kitörő öröm!

Kiszel Tünde után Gregor Bernadettel készített klipet a magyar zenekar - Videó Meglepő húzás volt.
Így éli meg Kiszel Tünde, hogy Donatellából lassan felnőtt nő cseperedik Kiszel Tünde gyönyörű lánya, Hunyadi Donatella a közönség szeme láttára cseperedik lassan kész felnőtt nővé. A FEM3 Caféban Tünde őszintén mesélt arról, hogyan éli meg ezt a változást, sőt közös ...
Kiszel Tünde az elmúlt évek fehérneműs naptárfotóival kívánt boldog Valentint Olyan retrókép is van, amin még vörös a haja.

Top hírek:
Megkezdődött az első bomba kiemelése Teljesen kiürítették a környéket.
Kiemelték és hatástalanították a budafoki bombákat Innentől kezdve átveszi a feladatot a tűzszerész alegység, akik a hatástalanítást végzik majd.
Legmerészebb álmaink is megvalósíthatók, belarusz különkiadás: az 1 lóerős Audi
Van valami kísérteties az egészben Több mint háromezer embernek kellett elhagynia az otthonát Budafokon amiatt, hogy két világháborús amerikai bombát emelnek ki a tűzszerészek a Dunából. Megnéztük a kiürítést.
Barbara Streisand szerint Michael Jackson zaklatásának áldozatai "nem haltak bele a dologba" Szerinte az énekesnek valóban sajátos szexuális igényei voltak, de molesztálásnak nevezni azért túlzás.
Szinte csak Apple termékeket használt a Huawei alapítójának letartóztatott lánya Egy Macbookot, egy Iphone-t és egy Ipadet is találtak Meng Van-csounál, a Huawei alapítójának lányánál, a cég pénzügyi vezérigazgató-helyettesénél, akit tavaly tartóztattak le.