Orbán első március 15-i beszédéből úgy lett botrány, hogy nem is mondott durvát

Az ellenzéki pártok vezetői ugyanis az évtizedes szokással ellentétben nem kaptak meghívót. Csak Csurka. A kormány technikai bakival magyarázta az ügyet.

2019. március 15. 7:23

A cikk folytatása...Friss hírek
HVG-felmérés: kedvezőtlen hatása lehet az EP-választásnak Magyarországra Az uniós tagságot pozitívan értékelték olvasóink, akiknek a többsége részt kíván venni a vasárnapi választáson.
Szél Berni látja a jövőt
Nógrádi: Nehéz helyzetben van a CDU Angela Merkel német kancellár a sajtóhírek szerint fontolgatja egy kormányátalakítás lehetőségét, hogy megerősítse politikai helyzetét, és ki tudja tölteni negyedik kancellári mandátumát
Moszkva nem adott vízumot Victoria Nuland volt helyettes államtitkárnak Moszkva elutasította Victoria Nuland volt amerikai helyettes külügyi államtitkár vízumkérelmét - közölte az orosz külügyminisztérium csütörtökön az Interfax hírügynökséggel
Semjén: a szövetség tevékenysége semmivel nem pótolható A keresztény civilizációhoz, a nemzeti elkötelezettséghez és az autonómiához való ragaszkodást említette a 30. évfordulóját ünneplő Rákóczi Szövetség jellemzőjeként Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes csütörtökön Budapesten, a szervezet rendezvényén.
Vegyesen alakult a forint árfolyama Vegyesen alakult a forint árfolyama a bankközi piacon a főbb devizákkal szemben csütörtök este a reggeli szintekhez képest

Top hírek:
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Az Ab szerint a névjegyzék ára nem alkotmányossági kérdés Az Alkotmánybíróság érdemi vizsgálat nélkül visszautasította Tóth Bertalan MSZP-elnök panaszát.
A Guardian elemzője: Orbán rég nem volt olyan rossz helyzetben, mint most A magyarok antiszemiták, Orbán Viktor egységesíthetné az európai radikális jobboldalt, Magyarországot foglyul ejtette a szélsőjobb egy sor meredek állítást fogalmazott meg a Népszavának Cas Mudde politológus.
Kipróbálták, és tényleg zenél az új 67-es út!