Részvéttáviratot küldött Áder János Új-Zéland főkormányzójának

A merénylet több tucat ártatlan ember életét követelte.

2019. március 15. 9:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Kormánya sem volt időben, még szép, hogy leégett Alonso Vagyis inkább a McLaren, bár az Indianapolis 500-on vallott kudarchoz vezető úton a csapatnak és a pilótának is rettentő komoly szerepe volt. A végén tucatnyi röhejes hibán múlt a bukás, példaul az autó színén.
Olyan rejtett pengéket készített, mint amiket az Assassin's Creed orgyilkosai használnak, persze, hogy letartóztatta a párizsi rendőrség
Trump húzása a magyar logisztikai piacnak is betesz Dinamikusan fejlődik a magyar áruszállítási és logisztikai piac, mindeközben az ipari ingatlanok és csarnokok fejlesztői is igyekeznek lépést tartani a gyorsan változó ügyféligényekkel. Az...
Összevonták a luxushotelt építő cégeiket Tiborczék Egy cég alakítja szállodává a Dorottya-házat.
Azt várom, Dzsudzsák jelenti majd a különbséget Marco Rossi a 100-szoros válogatott szélső mellett a következő feladatokról is beszélt.
Elérhetővé vált az Apple Pay az OTP-nél Már magyar bankkártyaként is működik az iPhone.

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Viktor Orbán: trebuie să protejăm securitatea, trebuie să ne păstrăm identitatea şi să ne întărim competitivitatea Zalaegerszeg, luni, 20 mai 2019 (MTI) - După o serie de crize europene, Ungaria a concluzionat că este necesară păstrarea identităţii, protejarea securităţii şi întăririi competivităţii, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, luni, la inaugurarea primei faze a staţiei de testare pentru automobile "ZalaZone" de la Zalaegerszeg.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Új félgyűrűt alakít ki a kormány a fővárostól távol Az M1-es, az M0-s és az M5-ös autópálya tehermentesítésére.