Még mindig válságos a helyzet Kelet-Afrikában

Az ENSZ egészségügyi szervezete szerint humanitárius kasztrófa fenyeget a pusztító ciklon után.

2019. március 19. 21:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Föld túlnépesedése ekkor állhat meg Az ENSZ jelentése szerint folyamatosan lassul a szaporodási ráta. ...

Trump ENSZ-nagykövetjelöltje szerint a klímaváltozás "valós veszély" A klímaváltozás "valós veszély" - jelentette ki szerdai szenátusi bizottsági meghallgatásán Kelly Knight Craft, aki Donald Trump amerikai elnök új jelöltje az ENSZ-nagyköveti posztra.
Ankara határozottan támogatja az ENSZ-jelentés javaslatait A sivatagi királyságban január óta tizenegy ember pere zajlik az ügyben, közülük ötre az ügyész halálbüntetést kért.
Tizenegymilliárdra emelkedhet a Föld lakossága 2100-ra Az ENSZ Gazdasági és Szociális Ügyek Főosztálya hétfőn New Yorkban nyilvánosságra hozott jelentése szerint a Föld lakosságának száma ekkor éri el csúcspontját.
Az ENSZ szerint 2100-ra 11 milliárdra nőhet a Föld lakossága Az előrejelzés szerint ezzel tetőzne a népesség.
Bekeményít az EU a legveszélyesebb anyagoknál, ez alól egyik ország sem bújhat ki Az Európai Unió szigorúbb szabályokat fogadott el a környezetben tartósan megmaradó, az ENSZ veszélyes anyagok jegyzékében szereplő szerves anyagokról közölte az Európai Unió Tanácsa csütörtökön.

Az ENSZ élesen bírálta a migráció visszaszorítását célzó olasz biztonsági csomagot Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága (UNHCR) élesen bírálta szerdán a migráció visszaszorítását célzó olasz biztonsági csomagot, amely a többi között előirányozza a migránsokat Olaszországba szállító civ...
Menekülttömeg Egyiptomban Az ENSZ menekültügyi főbiztossága szerint jelenleg 221 ezer menekült él Egyiptomban
Hiába tagadja Brüsszel, egyre több bevándorló jut migránskártyához Csaknem hetvenezerre nőtt azoknak a bevándorlóknak a száma, akik idén Görögországban bekerültek az ENSZ és az Európai Unió közös migránskártyaprogramjába. A kedvezményezettek között egyetlen hónap ala...
Civileket ölt a szudáni hadsereg, de Kína és Oroszország miatt az ENSZ nem szól egy szót se Szudánban ellenzéki tüntetők táborát számolta fel a hadsereg Kartúmban, és közben sok embert megölt. Az ENSZ BT el akarta ítélni ezt, de Kína és Oroszország megvétózta a határozatot.
Venezuelai válság: Több erőfeszítésre van szükség a nemzetközi közösség részéről A limai csoport és az ENSZ aktívabb szerepvállalást szorgalmaztak.
Az ENSZ-főtitkár szerint az EU túl fontos ahhoz, hogy elbukjon Az EU bukása világszerte a multilateralizmus és a jogállamiság bukását jelentené.