Saját családi házában üzemeltetett bordélyházat egy férfi

Az Esztergom környéki településen a szomszédok szóltak a rendőröknek, vádemelés lett a vége.

2019. március 21. 7:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Káslerék monumentális Attila-emlékműve? Hasonlíthatna Kövér Lászlóra
Márki-Zay: a testi fenyítés nem gyerekbántalmazás, a válás több kárt okoz Szó sem volt gyerekbántalmazásról, hiszen a testi fenyítés nem gyerekbántalmazás - írta a hódmezővásárhelyi polgármester.
Káosz az uniós jelöltállításban Pánik lett úrrá Németországon az uniós csúcspozíciók kiosztásával kapcsolatban. Míg Annegret Kramp-Karrenbauer és Angela Merkel politikai érvekkel akarja meggyőzni a csúcsjelöltekről hallani sem akaró Emmanuel Macront, az uniópártok európai parlamenti delegációvezetője az „antinémet” jelzőt vágta a francia elnök fejéhez.
Ötven migránst tartóztattak föl Csongrád megyében Három csoportban összesen ötven migránst tartóztattak föl a rendőrök szerdára virradóra Csongrád megyében, közülük négy afgán férfit egy szerb embercsempész szállított az M5-ös autópályán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t
Kerpel-Fronius: Az előválasztás nehezebb, mint közösen legyőzni Tarlóst Szerinte viszont elképzelhető még az is, hogy ő nyeri az előválasztást.
Rajmund kölyökkutyákat lopott, majd eladta A kunmadarasi férfi a nyitott kapun át surrant be az udvarra.

Top hírek:
Éjjel lebontották és elhordták a kétfarkúak buszmegállóját Szombathelyen A helyi Fidesz nem örült az építménynek, amit már eleve Felcsútról vittek át.
Megnyitják a nagyközönség előtt az erdélyi Degenfeld-kastélyt Először nyitják meg a nagyközönség előtt az erdélyi Kutyfalván levő Degenfeld-kastélyt, ahol szombaton egész napos családi rendezvényt tartanak - írta kedden a Krónika című erdélyi napilap
Ön szerint ki nyeri az előválasztást? Szavazzon! Bátran elmondhatja véleményét, azt, hogy pontosan hányan szavaztak a jelöltekre, a szavazás lezárulta után, szerda délután hozzuk nyilvánosságra.
Bíróság mondta ki, hogy a kormánymédia valótlant állított az Auróráról Nem tudta bizonyítani a helyről cikket író két lap, hogy drogozás folyt az Auróra Közösségi Házban, és a bezáratást kérelmező kérvényről sem írtak igazat az elsőfokú ítélet szerint.
Nem adja fel a Kétfarkú: visszaépítik az éjjel lebontott buszmegállót A környékbeliek is segítenek a visszaállításban.
Monumentális Attila-emlékmű felállítását javasolják Káslerék Egy új fesztivál, a hun királynak állított emlékmű és egy hagyományőrzősport-központ létrehozásának terve is felbukkan a hvg.hu által megszerzett, még titkos Emmi-előterjesztésben, amelyben azt is felróják, hogy a Magyarságkutató Intézetnek egy méltó és impozáns épület kellett volna. Az is kiderült, hogy Káslerék kívülről alig látható szervezete hogyan épül fel, milyen kutatók szálltak be a NER új őstörténet-kutatójába és egy angolmagyar nyelvű szakfolyóirat elindítását is tervezik.