Magyar fotós életművéből nyílik kiállítás Rómában

Korniss Péter fotográfus életművének négy szakaszát áttekintő kiállítás nyílik Változás címmel április 10-én a római Museo di Roma in Trasteverében.

2019. március 21. 17:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Földrengés volt Róma közelében A földmozgást Rómában is érezni lehetett, egy közeli helységben megrongálódott néhány épület.

Hosszú és Kapás aranyérmes Rómában, további hat érem Nyolc érmet, két aranyat, négy ezüstöt és két bronzmedált szereztek a magyarok a római Hét Domb (Sette Colli) elnevezésű nemzetközi úszóverseny harmadik napján, vasárnap
Megint megbüntették a tahó teniszezőt Az ausztrál sportoló még a Rómában történtek miatt bűnhődik.
Késely arany-, Kapás ezüstérmes Rómában Késely fölényesen idei legjobbjával nyomta le a mezőnyt.
Autósport-olimpiát rendez az FIA Az FIA a Motorsport-világtanács legutóbbi ülésén bejelentette, hogy ősszel Rómában négy napos, olimpiai stílusú rendezvényt rendez majd, több szakágat felvonultatva.
Ősszel jön az autósportok olimpiája Gokartozás, túraautózás is lesz a nemzetek közötti versenyen. Rómában próbálják ki az új modellt.

Lefkovics Szonja Rómában kezdi a hetet, és egy nem is akármilyen szettben Nagyon irigykedünk!
Király Viktor és barátnője eljegyezék egymást Rómában A Trevi-kútnál mondott igent Virág Anita, amitől Király Viktor a világ legboldogabb férfija lett.
Háttérbe szorították, ezért távozik a korábbi Roma-ikon Francesco Totti, az AS Roma emblematikus alakja elhagyja a labdarúgóklub vezetőségét.
Csúnyán átverték Emiliót Az idén Törökországba készült nyaralni az Emilio-család, de a családfő egy váratlan húzással Olaszországra módosította a célállomást.  Mint azt már a Bors is megírta, a zenész rendszeresen fennhang...
Elpattant a 320-tól a forint A szerdai gyengülés után eltávolodott a 320-tól a forint az euróval szemben, így 322 felett kezdte a csütörtöki kereskedést, ehhez képest viszont érdemi változás késő estig sem következett be.Késő...
Komoly változás az Aldiban: még filléresebb lesz a magyarok kedvence Mondjuk, eddig sem volt túl drága...