A művész halála után készült szobrot árulnak

A Bonhams árverezőház április 24-i Los Angeles-i Modern dizájn és művészeti aukciójának egyik tétele a magyar származású kubista művész, Joseph Csaky egyik szobra, amelyet a ház előzetesen 4050.000 dollárra ( 1114 millió forintra) becsül. Ami nagyon olcsónak számít, igaz van egy kis "szépséghibája" - szúrta ki Papageno.

2019. március 23. 13:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Áder: Magyarország legyen erős, független és szabad A köztársasági elnök szerint 1848 márciusában született meg a modern magyar hadsereg.

Jack Black egy játékkardal futkározott Los Angeles-ben a Trónok harca főcímzenéjét énekelve Megünnepelte kellőképpen a finálét.
Egy jobb élet reménye a betonsivatagban Pár év alatt nőtt ki a földből az újpalotai lakótelep, több tízezer embernek adva új, akkoriban elképzelhetetlenül modern lakásokat. Nézze meg a Fortepan képein, ahogy a futurisztikus kockaváros megte...
Nemsokára eltűnhet a magyar modern építészet egyik legérdekesebb alkotása A kecskeméti Kodály Intézet könyvtára talán nem volt mindenki szíve csücske, elpusztítása azonban komoly űrt hagy a modern magyar építészetben.
Szinte az összes magyar buszt lecserélné a kormány A nemzeti autóbusz stratégia keretében, hat év alatt hatezer buszt cserélnek modern járművekre a közösségi közlekedésben - jelentette be az innovációs és technológiai miniszter pénteken, az Ikarus...
Többet dolgozunk, mint a középkori jobbágyok Elterjedt nézet, hogy a középkorban az emberek szinte kényszermunkát végeztek egész életükben, és a modern embernek sokkal több szabadideje van ez azonban nem állja meg a helyét a valóságban.

Nagy dobásra készülhet a Netflix Hogy pontosan mivel készülnek, még nem ismert, de biztos, hogy a Netflix is ott lesz a júniusi Los Angeles-i E3, azaz a legnagyobb videojátékos show résztvevői között.
Idén megkapjuk a Call of Duty: Modern Warfare 2 Remasteredöt? Újabb utalás érkezett arra vonatkozóan, hogy úton van a Modern Warfare 2 ráncfelvarráson átesett verziója. A dolog mögött egy volt Infinity Wardos fejlesztő áll.
Filmen tér vissza a Nickelodeon két legendás rajzfilmsorozata Rocko modern élete még modernebb lesz az okostelefonok miatt, az emberszerű földönkívüli, Zim, meg továbbra sem tudja elfoglalni a földet.
107 évig lappangott az egyik legdrágább magyar festőnő képe Igazi remekmű az a festmény, ami egy magángyűjteményből került elő. Dénes Vali merészen modern művész volt, tragikus sorssal. Alig maradt fenn képe.
Egyre rosszabb billentyűzeteket hoznak a modern laptopok Az Apple, a Dell és a Razer is igyekszik kreatív megoldásokkal kilapítani a billentyűzetet, de gyakran felemás eredménnyel.
Egy szál alsóban, hatalmas tetkókat villantva fotózták le a Transformers-filmek sztárját Igencsak érdekes szerelésben fotózták le a 32 éves színészt: Shia LaBeouf ugyanis egy szál boxerben, zokniban és tornacipőben mászkált Los Angeles utcáin - remélhetően csak az otthona környékén.  A...