Csak semmi pánik (Teljes film) - Visszanézhető: 2019.03.30

Ötvös Csöpi, a legendás nyomozó két ügyben utazik a Balatonhoz. Egyrészt, hogy a bűnbanda elől megszerezze a második világháborúban lelőtt repülőgép vízbe zuhant értékes rakományát, másrészt, hogy megnyerje a Kék szalag vitorlásversenyt.

2019. március 23. 22:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Náci tengeralattjárók között csempészték át a teljes angol aranytartalékot Kanadába A hadtörténelem egyik legkockázatosabb akciója volt a több százmilliárdos vagyon utaztatása. Ami aztán egy irodaház pincéjében pihent egészen a háború végéig.

Rohamosan fejlődik a KaiOS A tavaly előtt bemutatott korlátozottan nyitott operációs rendszer eddig elég félkész állapotban volt, idén nyáron viszont teljes értékű megoldássá válhat.
Egyre feszültebb a helyzet az ellenzéki pártok között Kunhalmi Ágnes szerint a bizalom teljes hiánya jellemzi a helyzetet.
E3 2019 - íme a teljes Darksiders Genesis gameplay demo Az Airship Syndicate új játékát végre mozgás közben is láthatjuk.
E3 2019 - új traileren a Shenmue 3, PC-re az Epic Games Store-on keresztül érkezik Egyelőre nem tudjuk, hogy végül teljes mértékben Epic Games Store-exkluzív lesz-e vagy sem.
Megroggyant a német centrum Az SPD tartós mélyrepülése a nagykoalíció és a teljes politikai rendszer válsága is egyben .

Az EA az első bemutatón összehozta az idei E3 legértelmetlenebb eseményét Méghozzá egyből az első bemutatón! Ellőtték az amúgy ígéretes Star Wars Jedi: Fallen Ordert, aztán szinte teljes unalomba fulladt az egyébként is rendhagyó EA Play. A FIFA20 bemutatóján még sót is szó...
Kigyulladt Pomázon egy asztalosüzem Az üzem tetőszerkezete kapott lángra, majd az épület teljes terjedelmében égni kezdett.
Radoki a Felcsútról: Kívülről szép, de a munka nulla Be akarta hozni a német munkát az akadémiára, már érti, miért nem sikerült. Őszinteség, erőnlét, önkritika és még sok minden hiányzik. Ronaldón több az izom, mint egy teljes NB I.-es csapaton. A Felcs...
Trump teljes mértékben Brexit-párti Erről Nigel Farage beszélt a saját rádióműsorában, miután személyesen találkozott és tárgyalt az amerikai elnökkel.
Sega Mega Drive Mini - két olyan retro játék is lesz rajta, amelyek sosem jelentek meg az eredeti gépre Újabb klasszikusokról derült ki, hogy rajta lesznek a minikonzolon, így végre teljes a felhozatal.
Három autó ütközött az M2-es autóúton Teljes útzár Dunakeszinél.