Barca-Messi örök hűség?

A Barcelona elnöke kijelentette, hogy szeretné örökre a csapatában tudni Messit.

2019. április 5. 18:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Áldás vagy átok a zsenialitás? Sorsdöntő napok Messi számára Folytatjuk a "Messi szindróma" bemutatását, amibe nem csak a világ egyik legjobb játékosa, de egész Argentína is belereccsent.

James ott van, Messi nincs a Copa álomcsapatában Nem mostanában történt ilyen.
Ez a Messi szindróma, benne az argentín válogatott 15 évnyi kudarca A partvonal melletti robbanás és az utána következett kontroll nélküli kifakadás be volt kódolva. Mutatjuk miért. Részletes elemzés egy korszakos zseni és az argentín válogatott 15 évny...
Messi belebukhat, hogy bírói korrupciót kiáltott Kevés futball és sok balhé volt Amerika legnagyobb tornáján, amit a brazil siker sem tudott megmenteni: Neymar nélkül nyertek, de nem játszottak olyan színesen, mint szoktak. Messit akár két évre is e...
Messi a játékvezetőket szidta és korrupciót emlegetett Lionel Messi, az argentin labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Chile elleni győztes bronzmérkőzés után nem jelent meg az éremátadó ünnepségen, és Copa Americát rendező brazilokkal kapcsolatban korru...
Lionel Messi két arca Az argentin futballzseni a Barcelona csapatában hétről hétre elkápráztatja a szurkolókat, a válogatottban azonban általában gyengébben teljesít, így volt ez a Copa Américán is. (Sport)

Messi beszélt Neymarral az argentin zakó után Látványosan összefutottak, leültek pár percre. A Barca kéri a brazilt, hogy térjen vissza Párizsban.
Messi a bírót szidja, de nem búcsúzik A 2019-es Copa América eddigi legjobb mérkőzésén a brazil válogatott 2-0-ra legyőzte az argentint, s ezzel bejutott a döntőbe. Csütörtök hajnalban derül ki az ellenfél: Chile vagy Peru csapata.
Agüero a Copa Américáról: Messi miatt kell nyernünk Újabb kudarc küszöbén az argentin zseni?
Messi: Mint egy nyúl, úgy pattognak a labdák Az argentin csatár szerint szörnyű állapotban vannak a Copa América pályái.
Izzik a Copa: Messi szenved, Neymar nem is kell Erősnek ígérkező meccsekkel megy tovább a Copa America, a mindig esélyes brazilok még gólt sem kaptak. És szuperrangadó is körvonalazódik.
Az MSNG lehet a Barcelona mindent verő támadónégyese Az MSNG lehet a Barcelona mindent verő támadónégyese hir spanyol Barcelona Messi átigazolás Neymar Suárez Antoine ...