Elítélték a szegedi csalókat, akik 437 ezer dollárral károsítottak meg egy amerikai producert

A csalók a nevével visszaélve, hamis papírokkal utalták át maguknak a producer pénzét.

2019. április 9. 11:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Ujhelyi megfenyegette Ursula von der Leyent Az MSZP bukott kampányfőnöke és egyetlen EP-képviselője Facebook bejegyzésében beleszállt Ursula von der Leyenbe, aki szerinte narancsszemüveget hord és nyilván Orbán zsebében van.
A rendőrök akadályozták meg egy férfi öngyilkosságát Kecskeméten Egy bevásárlóközpont tetejéről akart leugrani.
Kecskeméten egy plázára kiálló öngyilkosjelölt életét a rendőrök mentették meg Nem használt a lebeszélés, cselekedni kellett.
Karambolozott két munkagép a Liszt Ferenc repülőtéren Két ember sérült meg súlyosan.
Ruhákat akart lopni, harapni próbált Kalocsán egy 27 éves nőnek ruhákra fájt a foga, de lebukott, így majdnem harapásig fajult a történet.
Gyurta Gergelyt az asztma győzte le Körömrágásra nem adott okot a magyar férfi vízilabda-válogatott Dél-Afrika elleni mérkőzése, Märcz Tamás együttese 23-5-re győzött a dél-koreai Kvangdzsuban

Top hírek:
Több km-es dugó alakult ki az M7-esen a Balaton felé Három autó ütközött Martonvásárnál. Később pedig Tárnoknál volt karambol.
Haját tépte, szidalmazta és megharapta Egy 49 éves helyi lakossal szemben indított büntetőeljárás vizsgálatát fejezték be a napokban a bonyhádi rendőrök
TGM: Győzelmek után romhalmaz
Heller Ágnest saját halottjának tekinti Budapest Tarlós István főpolgármester részvétet nyilvánított a családnak.
Zivatarokkal jön a meleg Készülhetünk a 30 fok feletti hőmérsékletre.
Elhamvasztották a Hableány kapitányát Egy fővárosi urna­temetőben helyezték örök nyugalomra a Hableány elhunyt kapitányát.