A fővárosi e-jegyrendszer csatlakozik az országos felülethez

Tarlós István főpolgármester és Pintér Sándor belügyminiszter írta alá az erről szóló megállapodást.

2019. április 10. 17:06

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Századvég: Tarlós István az élen a jelenlegi jelöltek között A Századvég legfrissebb felmérése szerint az őszi önkormányzati választás jelenlegi főpolgármester-jelöltjei közül a kormánypárti Tarlós Istvánra szavaznának a legtöbben

Minden, amit tudni kell az ellenzéki előválasztásról A Keresik Tarlós István kihívóját című szappanopera befejező része következik. Mutatjuk a menetrendet.
Gyurcsány nyolc perccel előtte hívott - Interjú Karácsony Gergely zuglói polgármesterrel, főpolgármester-jelölttel Beteg lélek lenne, ha nem kavarná fel Kálmán Olga megjelenése és DK-s támogatása, Gyurcsánnyal ugyanis nagyon másban maradtak. Karácsony Gergely az átverés ellenére biztos abban, ő lesz Tarlós István ...
Őszintén vallott Kálmán Olgáról Tarlós István Forgatócsoportunk Óbudán csípte el a főpolgármestert.

Tarlós István Kálmán Olga indulásáról: A helyzetről nincs véleményem A főpolgármester nem kívánt nyilatkozni a témában.
Egy ellenzéki főpolgármesternek egy kicsit nehezebb lesz, de Tarlós István sem tudta érvényesíteni Budapest érdekeit Kerpel-Fronius Gábort, a Momentum főpolgármester-jelöltjét kérdeztük arról, miért pont most jelentették be az indulást.
A Fidesz-árvákkal is szeretnék szövetséget kötni Tarlós István legyőzéséhez jóval több kell, mint a baloldali szavazók mozgósítása, mondja a Momentum főpolgármester-jelöltje, az előválasztási kampányba épp csak beszálló Kerpel-Fronius Gábor.
Tarlós István: Az Állami Számvevőszéknek kellene megvizsgálnia a zuglói pénzügyeket A főpolgármester a sajtóban megjelent hírek alapján úgy látja, hogy komoly pénzügyi problémák lehetnek a 14. kerületben.
Szél Bernadett: Nem leszek a Momentum főpolgármester-jelöltje A hvg.hu-hoz is eljutott a pletyka, a Momentum elindítaná az egykori LMP-s társelnököt, Szél Bernadettet Tarlós István ellen. De a pletyka csak pletyka maradt, úgy tűnik.