A Barca takarékon verte az MU-t, remek Juve-iksz Amszterdamban

A Barcelona először nyert az Old Traffordon, egy korai öngóllal. A Juve egy szüneten át vezetett az Ajax ellen a BL-ben.

2019. április 10. 23:36

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Légiharcrakétára bukkantak a Juve-ultrák neonáci zászlói miatt nyomozó rendőrök A neonáci csoportok fegyverarzenáljában egy hadseregeknél is rendszeresített, több száz kilós rakéta is volt.

Meglepő név a Barca Neymarért cserélendő játékosaié közt Eddig kirobbanthatatlannak tűnt.
Az Atlético szerint sztornó Griezmann barcelonai átigazolása A Barca nagy bejelentése után az Atlético Madrid közölte, szerintük a katalánok nem fizették ki a játékos kivásárlási árát.
Tömegverekedés Pozsony utcáin a holland, bolgár, és a lengyel ultrák között. Közel száz embert tartóztattak le azt követően, hogy az Ajax Amszterdam, a Levszki Szófia és a Cracovia Kraków ultrái a belvárosban randalíroztak.
Összeütközött két repülő Amszterdamban Az easyJet Londonba induló gépe beletolatott a KLM Madridba tartó gépének az amszterdami Schiphol repülőtéren. (Külföld)
Legendás szerelés visszatérését jelentette be a Barca Ha a kockás mezével nem is, az idegenbelivel visszanyúl a katalán óriás a gyökerekhez.

Visszatérhet Franciaországba a Barca brazilja Másik tehetség is mehet vele.
Csendes forradalom a vörös lámpás negyedben, Amszterdamban A polgármesternél betelt a pohár.
Megnevezte a Barca világbajnok védőjének árát Térdproblémái miatt elvesztette a klub bizalmát.
Megszüntetné a vörös lámpás negyedet Amszterdam polgármestere Femke Halsema visszaszorítaná az embercsempészetet.
A festményt restauráló gondnok miatt fakulhattak meg Van Gogh napraforgói Egy hágai múzeum gondnokát bízták meg Vincent van Gogh mintegy 200 festményének, köztük a világhírű Napraforgóknak a restaurálásával a két világháború között, és Jan Traas csekély hozzáértése okozhatt...
A Barca már egyezkedik az Atlético sztárjáért Többet is hajlandóak fizetni, mint kellene.