Drew Barrymore ennyit változott - Évek óta nem láthattuk a színésznőt filmvásznon

Így néz ki ma az E. T., a földönkívüli cuki gyerekszínésznője.

2019. április 15. 6:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ő Drew Barrymore magyar édesanyja Makó Ildikónak hívják Drew Barrymore büszke magyar gyökereire.

Teljesen elhanyagolja magát: Borzalmasan néz ki Drew Barrymore - Fotók Lassan olyan, akár egy nagymama.

Friss hírek
Bejelentették, kik lehetnek a Srí Lanka-i merényletek felelősei Egy Srí Lanka-i iszlamista csoport, a Nemzeti Tovfik Dzsamaat követte el a több mint 290 halálos áldozatot követelő húsvétvasárnapi támadásokat - jelentette be Radzsita Szenaratne helyi egészségügyi miniszter hétfőn. A három templom és három luxusszálló ellen egy időben elkövetett támadásokban részt vevő hét öngyilkos merénylő mindegyike Srí Lanka-i állampolgár volt.
Közeleg a hercegi baba? Vagy már meg is született Meghan Markle gyermeke? Beindultak a találgatások.
Top 7 eset, amikor másé lett a dicsőség Nem mindig az aratja le a babérokat, akié az eredeti ötlet. Így volt ez a múltban is. Számos fontos találmány és elmélet más fejéből pattant ki, mint akinek máig tulajdonítják azokat. Íme a legismertebb esetek, amelyek hátteréről mégsem tudunk túl sokat.
Kritikus időszak jön a biológusok szerint: megpecsételődhet az emberiség sorsa Ma van a Föld napja, de a többi napon is mindenki tehet a fenntarthatóság érdekében.
Hiba, ha még nincs belőle: Ez a kiegészítő minden nőnek kötelező idén Így leszel a legtrendibb idén.
Így élnek most Bajor Imre gyerekei - Őszintén meséltek életükről Bajor Lili idén végez a Színház és Filmművészeti Egyetemen, öccse Marci pedig már első rendezésén is túlvan. Mindketten próbálgatják szárnyaikat, ám annak ellenére, hogy szüleik révén gyerekkoruk óta életük szerves része a színház, mégsem könnyű elhelyezkedniük. Az érvényesülésről, a szakmai alázatról és testvéri szeretetről beszélgettünk a Bajor testvérekkel.

Imádják egymást az Angyalok Nővérekként tekintenek egymásra a Charlie angyalai című film sztárjai, Drew Barrymore és Cameron Diaz. Bár nem ritka, hogy a nagy sikerű filmek főszereplői a forgatás végére megutálják egymást,...
Az 50 első randi - március 30., szombat, 18.55 Ajánló - Szereplők: Adam Sandler, Drew Barrymore, Rob Schneider, Dan Aykroyd, Sean Astin, Blake Clark, Lynn Collins

Top hírek:
Mezőörsi baleset: még súlyos állapotban van a kismama Még mindig kórházban van a mezőörsi baleset sérült kismamája, akin a baleset után azonnal császármetszést hajtottak végre. A helybeliek egy emberként szurkolnak az asszony felépüléséért.  Mint arról a Bors is írt, csütörtökön Mezőörs és Kerékteleki között ütközött frontálisan két kocsi. Egy Peugeot nyugdíjas vezetője ugyanis előzni kezdett, de menet közben már látta, hogy nem tudja befejezni a manővert, így elrántotta a kormányt, egyenesen egy Skodának.
Gyerekkorában agyoncsúfolták - Ma az ország egyik legszebb műsorvezetője Mádai Vivien ma már szereti magán azt, amiért régen csúfolták.
A fehér cipő a legdivatosabb a szezonban - Kényelmes, nőies, 10 ezer forint alatti darabokat mutatunk Idén tavasszal mindenki a fehér sportcipőkért rajong. A legcsinosabb darabokat gyűjtöttük össze árakkal, lelőhelyekkel.
Közgazdászként a színpadon - Hűvösvölgyi Ildikó csinos lánya színésznő lett A 30 éves művésznő egy tévésorozatból is ismerős lehet.
Tippek: Így készíts tökéletes Insta-fotókat az ünnepi menüről Húsvétkor se hanyagold profilodat.
27 méterről ugráltak a lagúnába a világ öt legszebb strandjának egyikén Félelmet, vagy legalábbis tériszonyt nem ismerő férfiak plusz álomszép táj ennél többet egy Kockahas-poszt nem tud nyújtani.