Többet költenénk az gyerekeink taníttatására, ha futná

Az Index-olvasók az iskolára, utazásra és a lakásfelújításra költenék a plusz jövedelmüket - tudtuk meg kérdőívünkből.

2019. április 15. 7:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gyorsan drágul az élet, évtizedes csúcson a magyar áremelkedés - Kezdhetnek aggódni az MNB-ben? A Magyar Nemzeti Bank által nagyon figyelt adószűrt maginflációs index értéke a februári 3,2%-ról 3,5%-ra gyorsult. Legutóbb 2008 decemberében tartózkodott ennél magasabban az index. Két másik...

Meghalt Zappe Gábor, az Index volt főszerkesztő-helyettese Egykori kollégánk 47 éves volt.
Megállapodtak a felek, itt a világ legdrágább válása Megosztották a váláskor a világ leggazdagabb emberének vagyonát. Az Amazon alapítója 25 év házasság után vált el feleségétől, aki Jeff Bezos vagyonának negyedét vihette magával, ami 3...
André Kertész nagydíjat nyert az Index fotósa Ma jelentették be a 2018-as Magyar Sajtófotó két nagydíjasát: nagyon örülünk és büszkék vagyunk!
Katonakutya-temető, kivifarm és egyéb rejtélyek nyomában A Hol a Pénz legújabb adásában az Index Mi Vidékünk projektjét vezető újságíróival beszélgettünk arról, hogy milyen csodákat lehet találni Zala megyében.
Sokkal kellemetlenebb ez Orbánnak, mint itthonról látszik Az európai színtéren Orbánnak kellemetlen a felfüggesztés, de itthon akár az előnyére is válhat. A Fidesz ugyanis szabad kezet kapott a Néppárttól a kampányra. Az ellenzéknek nincs mondanivalója az EP...

Díjazták az Index videósait Szilágyi Máté és Szilli Tamás egy borsodi iskola igazgatóját mutatták be, a videójukért különdíjat kaptak.
Székházbalhé után korlátozhatják a képviselők jogait Vizsgálják felül az országgyűlési képviselők belépési jogáról szóló szabályozást ezt javasolja a parlament igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke az Index szerint. Az állásfoglalást Kövér László há...
Az Index is nyert a Google alapítványi pályázatán Egy olyan rendszer fejlesztésére, amin keresztül egy sor személyre szabható funkcióval bővülhet az Index a következő években.
Az Index nem bírta ki, hogy ne rúgjon bele Törőcsik Mariba Morálfirkász tempó.
Kitiltották a Parlamentből a Párbeszéd-frakció három munkatársát Az Index úgy tudja, mindhárman hétfőn szembesültek azzal, hogy a kártyájuk nem érvényes sem a Képviselői Irodaházba, sem az Országházba.
A szakállas Bottasból előtört az állat, de mi lesz a Ferrarival? Még a Honda is befűtött az olaszoknak. A Mercinél Bottas nem csak nyert, de a száját is kinyitotta. Bukótér, az Index F1-podcastja.