Többet költenénk az gyerekeink taníttatására, ha futná

Az Index-olvasók az iskolára, utazásra és a lakásfelújításra költenék a plusz jövedelmüket - tudtuk meg kérdőívünkből.

2019. április 15. 7:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Index: Mészárosék beszállhatnak a Tigázba Az Index információi szerint a MET Holding és Mészáros Lőrinc valamelyik érdekeltsége hamarosan közösen birtokolja és működtetheti a Tigáz Zrt.-t. Az Index úgy tudja, hogy a Tigáz jelenleg 99...

Index: Részben Mészároséké lehet Magyarország legnagyobb gázelosztója Hivatalosan még nem erősítették meg, de az Index szerint mégis szinte biztosra vehető, hogy Mészáros Lőrinc és a MET Holding a jövőben közösen birtokolja és működteti a Tigáz Zrt-t.
Változatlan maradt az élelmiszerár-index Összesítve marginális csökkenéssel zárták a júniust a nemzetközi élelmiszerárak, miután a tejtermékek és növényi olajok árcsökkenése kiegyensúlyozta a kukorica magasabb jegyzését. Ezzel az index megkö...
Mi a közös egy öreg Porschéban, az Index címlapjában és a Pancho Arénában? Sosem találnák ki: mindegyiket szenteltek már meg Magyarországon. Íme, az utóbbi két évtized legkülönösebb, legfurcsább, legviccesebb áldásai, szentelései.
Mintegy 60 milliárdot kell rákölteni a magyarországi kézilabda Eb-re Az Index számításai szerint Kocsis Máté eléggé alábecsülte a dolgot, amikor azt mondta tavaly, hogy összesen 10-15 milliárdos beruházásra van szükség a kontinenstornához.
Múltidézés a techrovat fiókjából Primőr hírforrás 1999-ből! Okosautós készlet! Pannon GSM! Költözik az Index, és előkerültek az ősrégi kacatok.

Ennyi maradt az Index Flórián téri szerkesztőségéből
Egy napja nem tudnak elindulni Budapestre a Wizz Air londoni utasai A Wizz Air kedd esti London-Budapest járatának utasai továbbra is a londoni Gatwick repülőtéren vesztegelnek, lassan egy napja nem tudnak hazajutni írta az Index olvasói beszámolókra hivatkozva.
Nálunk senkit sem érdekel az amerikai piacok tetőre járatása? Pénteken ismét lefelé fordult a BUX, 387 pontos eséssel végül 40387 ponton zárt az index.
Miért nem tudjuk elengedni Csernobilt? Az Index Kultrovat podcastjának új adásában az HBO óriási sikert aratott sorozatát, a Csernobilt beszéljük ki. Miért lett ilyen sikeres? Mennyire hiteles? Miért haragszik rá ennyire Putyin?
Senki sem lehet a jövőben magántanuló Magyarországon? A 2020/21-es tanévtől a kormány kivezetné a magántanulói státuszt, helyette indokolt esetben egyéni tanrendet lehetne majd kérni. A szerdán benyújtott javaslat körül még sok a bizonytalanság, és akár ...
Itt az Index összes nagy cikke a hétvégéről Ha esetleg a strandon, vagy a telken lemaradt róluk. Hőkamera, MÁV-büfékocsi, háttal lévő padok, Nutella és Bosszúállók.