20 év után újra összeáll a Jazz+Az

Jövő év elején fognak újra koncertezni.

2019. április 15. 21:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az etióp jazz királya és a zimbabwei mbira királynője szántja fel szombaton a Trafó színpadát

Friss hírek
Solskjaer komoly figyelmeztetést küldött a játékosainak Mint mondta, sikeres lesz a klubnál, de vannak, akik ennek már nem lesznek részesei.
Poznan, a város a nagy testvérek árnyékában Poznan egyike a jelentős múltú, nagy lengyel városoknak, de nincs olyan komoly kultusza, mint mondjuk Krakkónak vagy Gdansknak. Érdemes egyáltalán megnézni?
A kertészkedés felér egy kondibérlettel Gondolta volna, hogy a házimunka mennyire átmozgatja az egész testet? Azért a reggeli tornáról sem szabad megfeledkezni, hogy alaposan bemelegítsük az izmainkat, mielőtt nekilátnánk a lakás vagy a kert rendbetételének.
Nagyon Zöld Könyv a Föld Napjára Gévai Csilla gyerekeknek (és szüleiknek) szánt ismeretterjesztő könyve régóta hiánycikk, sokan keresik. Most friss tartalmakkal kiegészítve jelenik meg újra a Pagonynál - miközben semmit sem veszít abból a humoros, egyedi látásmódból, játékos megközelítésből, amely miatt annyian megkedvelték.
116-szor nézte meg egy ember moziban a Marvel Kapitányt Megdöntötte a Guinness-rekordot.
Ariana Grande a zeneipar zsenije, nem csak egy popsztár A bájos külseje és a toplistás számai, na meg az egész lénye miatt lett az év egyik legbefolyásosabb embere.

30 éves fennállását ünnepli a Magyar Jazz Szövetség Koncertsorozattal ünnepli 30 éves fennállását a Magyar Jazz Szövetség április 3
Duke Ellington felfedezettje is fellép az idei GetCloser Jazz Festen A háromnapos jazzfesztivál jövő héten ismét beköltözik a MOMkultba.

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Folytatódik a veszélyeztetett növényfajok fennmaradását biztosító program a Pilisi Parkerdőben A botanikusok és erdészek közös célja, hogy a füvészkertbe telepített fajok stabil populációt hozzanak létre.
Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán A halottak közt holland, kínai, török és portugál állampolgár is van.