Így mentette meg egy fellépésüket Roy és Ádám

Nem minden úgy alakult egy koncertjük előtt Roy-nak és Ádámnak ahogy eltervezték volna, mivel az egyik erősítőjük tönkrement. A zenészek egy kis leleményességgel megoldották a kellemetlen helyzetet, azonban nem biztos, hogy ennek mindenki örült.

2019. április 15. 23:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szoros mérkőzések, vegyes végkimenetelek az Európa Játékokon Hámori Ádám győzött, Bernáth Attila viszont kikapott az Európa-bajnokságnak is számító Európa Játékok ökölvívótornáján.

Fidelitas: Karácsony Gergely csak egy egyszerű "káoszkapitány" Karácsony Gergely zuglói polgármester csúcsra járatta a közterület-fejlesztési abszurditást a Pillangó park fejlesztésével - mondta Borbély Ádám, a Fidelitas budapesti elnöke szombaton Budapesten,...
Rák okozta Horváth Ádám halálát A Szomszédok rendezője titkolta betegségét, halála után özvegye, Csűrös Karola mesélt az elmúlt évek küzdelmeiről.
Szépített a Barcelona az El Clásicon Hanga Ádám csapata a Barcelona hazai pályán győzte le ősi riválisát.
A nap legfontosabb hírei 2019. június 19. Az Arsenal ajánlatot tett Szoboszlaiért, meghalt Horváth Ádám Kossuth-díjas rendező.
Masszőrből lett legyőzhetetlen ketrecharcos a magyar bunyós A szerény kezdetekről mesélt Borics Ádám, aki hétvégén újabb pazar győzelemmel vétette magát észre.

Balog Ádám: Mészáros Lőrinc gondos gazda Az MKB elnök-vezérigazgatója a bankrészvények tőzsdei bevezetése alkalmából minősítette a többségi tulajdonost.
Elsírta magát a magyar ketrecharcos, amikor felfogta, honnan hova jutott Borics Ádám a 2000 fős Sirokról indult, a Madison Square Gardenben aratott győzelmét az ESPN a legszebb jelenetek közé választotta.
MMA: Borics Ádám óriási KO-val nyert New Yorkban Ugyan a profiboksz.hu speciálisan a professzionális ökölvívásra szakosodott, de ezúttal egy nagy magyar küzdősport siker kedvéért kivételt teszünk, és örömmel számolunk be az MMA-ban szereplő Borics Á...
Rossi csapata annyira jó, mint Dárdaié Fantasztikusan jó a hangulat most a magyar fociválogatottnál, ami érthető, hiszen 2011 óta nem nyert zsinórban három meccset (ráadásul: tétmeccset) a csapat. Szalai Ádám azt mondta, úgy lép pályára, h...
Dobogón végzett a Citroen C3 R5-tel a Velenczei-Zsiros duó A Citroen Rally Team Hungary csapata már a harmadik közös versenyük után pezsgőzhetett a Székesfehérvár Rali céldobogóján! A verseny előtt azt nyilatkozta Velenczei Ádám, hogy szeretné a legjobbak köz...
"Életemben nem találkoztam még olyan játékossal, mint Lang Ádám" Az egykori Chelsea-klasszis CFR-edző szerint, ha Lang játszott, akkor gólt kaptak a hibájából. De nem ez volt a legfőbb indok, amiért elengedték.