Balázs Attila remek formában érkezik majd Budapestre

A magyar játékos kiemeltet verve jutott legjobb 16 közé a tuniszi tenisztornán.

2019. április 16. 17:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A sörfőzés rocksztárjai hozzák a legelborultabb söröket Budapestre Két nap, 60 főzde, közte amerikai, orosz és új-zélandi is, illetve 240 sör várja az újhullámos sörhívőket a Dürerben, a BPBW-n.

Budapestre érkezhet a Fekete Özvegy, és vele Scarlett Johansson Nem áll le a Marvel-gépezet.
Videón a jégeső, ami lecsapott Budapestre Viharos széllel érkezett a zuhatag.
Az UEFA elnöke elégedett a Puskás Aréna építésével Aleksander Ceferin az UEFA-vezetők tanácskozása és a női BL-döntőre érkezett Budapestre.
Úgy volt, hogy Orbán Viktornak osztrák látogatója lesz hétfőn, de közbeszólt a botrány Norbert Hofer mégsem jön Budapestre, miután épp egy politikai válságot kell megoldani Ausztriában.
Szenved a Budapestre is repülő fapados Jelentősen romlott az easyJet pénzügyi eredménye a március 31-ével végződött első pénzügyi félévben az előző évihez viszonyítva. A légitársaság honlapján pénteken közölt eredménykimutatás szerint a.....

Megint Budapestre jön a Tudományos Világfórum Novemberben.
Autómegosztó szolgáltatást indított a DriveNow Budapesten Megérkezett a harmadik autómegosztó szolgáltatás Budapestre.
Egyre több indiai és ukrán jön Budapestre A fővárosban az első negyedévben stagnáló vendégforgalom mellett nőtt a kereskedelmi szálláshelyek bevétele a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ elemzése szerint. Budapesten stabilizálódni.....
Dr. Lee Durrell Magyarországon! Budapestre érkezik szeptemberben Dr. Lee Durrell, az eseményről május 13-án tartanak sajtótájékoztatót a szervezők.
Timmermans elfogadta a felkérést, hogy leüljön Orbánnal vitázni Az európai szocialisták csúcsjelöltje jövő szombaton jön Budapestre, az Euronews szervezné meg a vitát.
Könyvet ad ki a börtön elől Budapestre menekült Nikola Gruevszki A volt macedón miniszterelnök a nemzetközi tőkeáramlás hatásairól elmélkedik majd a szkopjei könyvfesztiválra tervezett könyvében.