4-3-as dráma után verte ki a Spurs a City-t

10 perc után 2-2 volt minden idők talán legőrültebb BL-meccse, a 93.-ban a videó vette el a ManCity továbbjutást érő gólját. Porto-Pool 1-4, Barca-Liverpool és Tottenham Hotspur-Ajax elődöntő jön.

2019. április 17. 23:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mégis látható lesz TV-ben az angol FA Kupa döntője Mégis látható lesz TV-ben az angol FA Kupa döntője hir angol FA Kupa Manchester City Watford panucci cs, 05/16/2019 - 00:05 ...

Hiába lett bajnok a Manchester City, kizárhatják a BL-ből Állítólag egy szezonra eltiltanák az angol bajnokot.
Esélyt sem adott a "bajnoki döntőben" a City - videó Elképesztő meccsekkel zárult a Premier League.
A volt MU-sztárok csapata feljutott a profik közé A Salford City nagy utat járt be, Ryan Giggs és David Beckham most nagyon boldog, az Aston Villa és a Leeds tett lépést a PL felé.
BL-döntő: rettenetesen megszívatják a Pool-, és Spurs-drukkereket Elszabadultak a repjegy-, a szoba- és a meccsjegyárak. A madridi út egy vagyon lesz.
A Spurs bezúzta a holland mesterművet Ez a legőrültebb futball-BL. Sajtóvisszhang.

Az Oklahoma City két játékosát is operálni kellett Alig várták, hogy végre orvoshoz mehessenek.
31 gólos, 50 milliós középpályást szemelt ki Guardiola Bruno Fernandes annyi gólt lőtt a középpályáról, mint még senki egy szezonban. Vinné a City.
Bombafenyegetés miatt kiürítették a Moszkva-City két felhőkarcolóját Utólag hamisnak bizonyultak a fenyegetések.
A Norwich és a Sheffield United már feljutott a Premier League-be, kialakult a playoff mezőny A Norwich és a Sheffield United már feljutott a Premier League-be, kialakult a playoff mezőny hir angol Championship panucci v, 05/05/2019 - 18:38 ...
Százhúsz forint miatt zaklatták a Bosszúállók nézőit Szombathelyen A Cinema City szerint hibázott a mozi munkatársa, elnézést kérnek, ajándékjeggyel és poszterrel békítenek.
Bajnok lehet a Manchester City Bebiztosíthatja címvédését a Manchester City