A magyar Mona Lisaként emlegetik a festményt: Szinyei többször újrafestette a titokzatos nőt

Ki volt a titokzatos Lila ruhás nő?

2019. április 18. 12:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Lila felsőben voltál. Vagy lila alsóban. Vagy a köd volt lila, ami körülölelt kettőnket a pénztárnál egy pillanatra Az Árpád hídnál, ráadásul pont csütörtökön történt a Láttalak Csütörtök történetének leglilább látása.

Kecses híddal és lila, illatozó mezővel büszkélkedhet a Kőröshegy A Kőröshegyi Levendulás a Balaton déli partjától három km-re található.
Lila gőze sincs az MTA-kutatóhálózat munkatársainak, hogy mi lesz velük A tudományos műhelyek hitelessége fájt a kormánynak: a klímavédelem elhanyagolásától a szegénység elmélyítéséig mindre rámutatott az Akadémia. (Belföld)
Matolcsy azt akarja, hogy a magyarok kétszer boldogabbak legyenek. Mi kell ehhez? Az első látásra lila lózung valójában számszerűsíthető, mérhető mutató, jól körülírt összetevőkkel. A hazai boldogságindex 2010 óta emelkedett, de vannak területek, melyek erősen javításra szorulnak, ...

1-2 hónapig lehet már csak beváltani 20 éve bevont bankjegyeket Barna ötezres, zöld ezres, lila ötszázas - ha még van belőlük, és szeretnénk, ha nem veszítenék értéküket, vigyük be őket egy MNB-pénztárba.
5 lila étel, amiből többet kellene enned
Sarka Kata álomszép ruhába bújt - A Magyarország Szépén beragyogta a színpadot Sarka Kata egy lila-rózsaszín, színátmenetes ruhát viselt a Magyarország Szépe döntőjében.
3 dolog, amire érdemes figyelni, ha leszáll a lila köd Amikor egy párkapcsolat elkezdődik nagyon nehéz racionálisan gondolkodni. Felvesszük a rózsaszín szemüveget ráadásul lila ködben és bár nehéz az érzelmeken uralkodni, sokszor muszáj lenne kordában tar...
Már naplemente színben is elérhető a Huawei P30 szériája Az Alkonyat lila szín kiugró tavalyi sikere után az idei okostelefon-sláger a Naplemente árnyalat lehet