Feloldják a látogatási tilalmat a Markusovszky Kórházban

Korábban kanyarógyanú miatt vezettek be látogatási tilalmat az infektológiai osztályon.

2019. április 18. 13:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Heti Horoszkóp május 20-tól
Mi a csillagjegyed? Olyan a lakásod!
Heti Horoszkóp: Kezd?dik az Ikrek szerencse periódusa!
Mikor születtél? Szerelmi jóslataid az IKREK havára!
Ezért bomlott fel a koalíció Ausztriában Ezért bomlott fel a koalíció Az ÖVP ki akarta kényszeríteni a visszavonulásom a belügyminiszteri pozíciótól
Kétfarkú Kutyapárt: az EP-választás tétje a világ megmentése Ellenzéki pártok európai parlamenti listavezetői vitáztak Budapesten Hat ellenzéki párt európai parlamenti (EP-) listavezetője vitázott vasárnap este Budapesten a Partizán-csoport szervezésében

Top hírek:
Nem csak a bevándorlásellenesség az összekötő erő Salviniék között A népek és nemzetek Európáját hirdette meg a szerinte az Európai Uniót eddig uraló elittel szemben Matteo Salvini, az olasz kormánypárt, a Liga vezetője.
Megvan a győztes - Ő nyerte meg 2019-ben az Eurovíziós Dalfesztivált Kierült, hol rendezhetik meg a nagyszabású rendezvényt jövőre.
Djokovic csak egy szettben volt méltó ellenfele Nadalnak a római döntőben A spanyol klasszis három játszmában győzte le a világelsőt.
Emlékszel még a Hegylakóra? A sorozat Duncan MacLeodja még mindig dögös pasi Adrian Paul hamarosan 60 éves, de több évtizedet is letagadhatna.
Ankara Oroszországtól vásárol Sz-400-as légvédelmi rakétarendszert A két ország közösen gyárt majd Sz-500-as rakétarendszereket.
PM Orbán: we want a Europe that protects its borders on land and sea We are the ones who successfully stopped migration at the southern border of Europe Prime Minister Viktor Orbán said in his regular Friday morning radio interview.