Bajban vannak az európai liberálisok

Tovább dagad a pártfinanszírozási botrány Brüsszelben, a bevándorláspárti liberálisok még most sem tudnak elszámolni a multiktól kapott támogatásokkal.

2019. április 18. 13:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán: Európában egy liberális maffia működik Reggeli interjújában azt is elismerte, hogy nem Brüsszel támadta meg a családtámogatást, hanem ők kértek vizsgálatot.

Újabb EP-képviselőről derült ki, hogy trükközik a költségtérítésekkel Brüsszeli szállására és kiadásaira vett fel pénzt holott Brüsszelben él.
Weber: Közelebb kell hozni Európát az emberekhez Az EPP listavezetője szerint nem szabad, hogy az állampolgárok azt érezzék, hogy Brüsszelben a fejük fölött dönt.
A kormány kiadta a bizonyítékot a brüsszeli támadásról, amiből kiderül, hogy nincs támadás Úgy tűnik, konszenzus alakult ki Brüsszel és a kormány között, maradhat úgy a babaváró támogatás, ahogy eredetileg tervezték.
Mike Pompeo az iráni fenyegetésről osztott meg információkat a NATO-val Szocsiba menet Brüsszelben is leszállt.
Hollik István szerint márpedig Brüsszel kifogásolta a babaváró támogatást És nem is hagyták jóvá azt.

Farkas Örs: A magyar családokkal szemben alkalmaz kettős mércét Brüsszel Annak ellenére, hogy a néhány hete Magyarországon elfogott Hasszán F-nél is találtak név nélküli bankkártyát.
Orbán Viktor: Magyarország a közép-európai együttműködés erősítésére fordítja az erejét Brüsszelben is olyan vezetőkre, képviselőkre van szükség, akik kiállnak a magyar, a román és a közép-európai érdekek mellett hangsúlyozta Orbán Viktor.
A nagy migránspara IV.: új ország a célkeresztben Hogyan alakult a migráció Európában? Mit tettek a tagállamok és Brüsszel a helyzet javításáért, és mi várható a jövőben? Sorozatunk mai részéből kiderül, miért lett Spanyolország a csempészek új célpo...
Brüsszel no-go zónájában rühességről tud a buszos szakszervezet Annyira katasztrofális a helyzet Brüsszel egyik no-go zónájában, hogy a buszok már nem is járnak arrafelé
Brüsszel szerint Juncker a legjobb európai vezető Az isiászos politikus nem bírta ki, hogy a díjátadó ceremónián ne szóljon oda Orbán Viktornak.
Kövérnek már az fáj, hogy Brüsszel a terrorizmusnál nagyobb problémának látja a klímaváltozást Szerinte fontosabb lenne a több év alatt 300 ember halálával járó európai terrorizmus ellen fellépni, mint a globális katasztrófákkal járó klímaváltozás ellen. A házelnök arról is beszélt, hogy Brüssz...