Tudja, mennyibe kerül a műhús? Talán meglepődik majd

Lemaradt a kutatás a fejlesztés mögött indokolják szakértők, miért tolódik az emberiség élelmezési gondjainak végső megoldásaként emlegetett mesterséges hús piaci megjelenése.

2019. április 18. 15:03

A cikk folytatása...Friss hírek
A Huawei titokban már elkezdte kidolgozni a haditervet a Google ellen Hogy minél kevésbé függjenek a Google-től, a Huawei már tavaly elkezdte megszilárdítani saját alkalmazásboltjának alapjait.
Bizottságokkal az űrszemét ellen Az űrszemét reális veszélyt jelent az űreszközökre. A befogó és takarító rendszerek még nem működnek, egyelőre nincs más megoldás, mint kitérni a szemét elől. No, meg bizottságot alakítani.
A kar nélküli feketeöves pilóta A lábával gépel, vezet és teszi be kontaktlencséit a karok nélkül született harcművész-pilóta.
Kihúzta a Google a Huawei Mate 20 Prót egy fontos androidos listáról A mostani állás szerint a Huawei Mate 20 Pro nem kaphatja meg az Android Q beta változatát, és valószínűleg a többi Huawei/Honor készüléket is törlik majd az Android Q-t elsőként megkapó telefonok listájáról.
Megérkezett a Windows 10 nagy tavaszi frissítése, így töltheti le Április helyett ezúttal májusra tervezte a Microsoft a Windows 10 tavaszi nagy frissítőcsomagjának kiadását, ami kedden kora este mindenki számára elérhetővé vált.
Magyar tudós irányítja a NASA bolygóközi utazások orvoskutató programját Beválasztotta a NASA a négyfős csapatába azt a magyar tudóst, aki pszichológusként vesz majd részt a kísérleti misszióban.

Top hírek:
Videó: Felvette a kamera, ahogy raktárba csapódik egy F16-os repülőgép Miután múlt héten egy F16-os vadászgép csapódott egy raktárépületbe, jó néhány videó előkerült a balesetről.
Firefoxot használ? Frissítsen rá, megjött a hipersebességre kapcsolt változat A Mozilla kedden tette elérhetővé a Firefox böngésző 67-es verziószámú változatát, ami 40-80 százalékos gyorsulást ígér a felhasználóknak.
A fák is érzik, hogy baj van, de kérdéses, meddig tudnak küzdeni a klímaváltozás ellen A korábbi adatokhoz képest sokkal több szén-dioxidot nyelnek a szárazföldi növények egy új kutatás szerint. A tudósok mindebből arra következtetnek, hogy az anyaföld is megérezte a klímaváltozást, és foggal-körömmel küzd ellene. A kérdés az: meddig képes rá.
Az OTP-nél már megy az Apple Pay És hamarosan más bankoknál is bekapcsolják. Az Apple mobilfizetős rendszere 2014 óta működik a világban, Magyarországon eddig kellett rá várni. Már tízezernél is többen regisztráltak rá az OTP-nél.
Sokkoló képek: rengeteg műanyagszemetet szedtek ki egy Szicíliánál elpusztult ámbráscetből Az ámbráscetek akár 70 évig is elélnek, egy Olaszországnál partra sodort példánynak azonban mindössze 7-et sikerült. A kutatók úgy vélik: a tetemben talált rengeteg műanyag miatt pusztulhatott el.
Megnyugodhat: a Huawei telefonjai most is ugyanúgy működnek, mint tegnap A Huawei eszközeivel rendelkező magyarok is aggódva figyelték a hétfői híreket. Pánikra azonban nincs ok, a telefonok most is ugyanúgy működnek, mint eddig, senkit nem ért hátrány a Google döntése miatt.