Közkívánatra hoz el egy újítást a Google, amit az Apple mindig is tudott

A jelentések szerint végre egyszerre több app is letölthető/frissíthető lesz a Google Play Áruházon keresztül.

2019. április 19. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Huawei: Amerika alulbecsli az erőnket Ren Zhengfei, a Huawei alapítója szerint az Egyesült Államok alulbecsli a vállalat képességeit - reagált a cég körüli eseményekre. Mint ismeretes, a Google bejelentette a hétvégén, hogy néhány...

Most akkor dobjam ki a Huawei telefonomat? Válaszolunk a felhasználók legfontosabb kérdéseire, elmondjuk, mit is jelentenek a Huawei-telefonok tulajdonosainak a Google korlátozásai.
A Google kinyírhatja a Huawei telefonokat A Google felfüggeszti számos üzleti kapcsolatát a kínai gyártóval, amely elsősorban az Android használatát érinti és nagyon nehéz helyzetbe hozza a Huawei-t.
A PlayStation 5-höz már játékstreaming szolgáltatás is érkezik? A híresztelések alapján a Google Stadia egyik funkciójához hasonló eszközzel bővítenék a konzolt.
Megszabadulhat a fizikai gomboktól a Google Pixel 4 A jackcsatlakozó elvétele és a kijelzőbe lógó szenzorsáv használata után újabb furcsa lépésre készülhet a Google: leszámolhat az okostelefonjai fizikai gombjaival.
Ezt kapcsolja be azonnal a Google-fiókjában, ha még nem tette volna! Szánjon pár percet a fontos beállításokra, így később nem fog lesz oka bánkódni amiatt, hogy feltörték a fiókját.

Európa szívéből érné el a Google, hogy bízzunk benne Münchenben nyitotta meg biztonsági központját a Google, ahol a felhasználói adatok kezeléséről és jövőjéről döntenek majd.
Magyarországra is megjött a felturbózott YouTube, benne sok vágyott extrával Egy évvel az indulás után Magyarországra is megérkezett a Google zenehallgatós szolgáltatása, a YouTube Music, amiből ingyenes és fizetős változatot is kínálnak a felhasználóknak. Mostantól elérhető ...
Rákapcsolt a terjeszkedésre az Apple Pay Néhány héten, de legfeljebb pár hónapon belül összesen további 9 európai ország csatlakozhat az Apple Pay fizetési szolgáltatáshoz. A hivatalos megerősítést egyelőre csak részben nyert listán állítóla...
Visszakerült a rablópártos videó második része a Youtube-ra, amit csütörtökön adatvédelmi problémákra hivatkozva szedett le a Google A cég egyelőre nem mondott semmit arról, hogy pontosan miért vették le pár napja a videót, vagy hogy most miért tették mégis vissza.
A Google adatvédelmi okokra hivatkozva törölte Gulyás Márton rablópártos videóját a Youtube-ról Valaki panaszt tett a cégnél, hogy a beleegyezése nélkül szerepelt a videóban.
Most 20 ezer dollárt ér egy bontatlan csomagolású, régi iPod 20 ezer dollárért, azaz majdnem hatmillió forintért lehet vásárolni az eBay-ről egy bontatlan csomagolású régi iPodot, amivel az Apple világuralma elkezdődött. Emlékezetes, hogy 2001-ben Steve Jobs...