Közkívánatra hoz el egy újítást a Google, amit az Apple mindig is tudott

A jelentések szerint végre egyszerre több app is letölthető/frissíthető lesz a Google Play Áruházon keresztül.

2019. április 19. 7:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Butább SSD-t rakott az új MacBook Airbe az Apple A jelentések szerint az új modellben lévő SSD gyengébb teljesítményt nyújt, mint az elődben lévő adattároló.

A milliárdos tech-guru állítja: a kínai katonasággal dolgozik együtt a Google Peter Thiel milliárdos tech-befektető azzal vádolja a Google-t, együttműködhetnek a kínai katonasággal, Donald Trump kivizsgálja az ügyet. A Szilícium völgy egyik nagybefektetője, a milliárdos Peter....
Budapestre jön az Apple társalapítója
Különleges Stranger Things-reklám jelent meg a New York Times-ban Összeállt egy újsághirdetés erejéig a Google és a Netflix. A promóció nem elsősorban a tartalma miatt érdekes, hanem inkább azért, ahogyan el lehet olvasni.
Így hallgathatja le a Google az otthoni beszélgetéseinket A Google Asszisztens mindent rögzít, a Google alkalmazottai pedig belehallgatnak a felvételekbe.
Mi lesz az Androiddal a Huawei mobilokon? A kínai gyártó ragaszkodik a Google rendszeréhez, az amerikaiak döntésétől függ, hogy felváltja-e azt a saját fejlesztésű Hongmenggel.

Franciaország az amerikai fenyegetések ellenére megadóztatja a techóriásokat Évi 400 millió euró plusz bevételt várnak a Facebook, a Google, az Amazon és társai megadóztatásától.
Sokkal jobb lesz a Google fordító alkalmazása, még több nyelvet tud majd Alapos frissítésen esik át a következő hetekben a Google Translate alkalmazása. Új nyelvek jönnek, és a kamerás fordítás is jobb lesz.
Begyújthatja a rakétákat az Apple, négy új iPhone jöhet 2020-ban A JPMorgan elemzői szerint az Apple szeretné növelni az eladásokat 2020-ban, ezért több új modellt is piacra dobnának.
Bemondta a Huawei-alapító: új operációs rendszerük mindenre felmegy, és az Apple-énél is jobb lesz Megerősítette a kínai állami média korábbi értesüléseit a Huawei alapítója, miszerint saját operációs rendszerük nem csak egy újabb felület lesz, számos előnnyel rendelkezik majd. Az egyik a gyorsasá...
EKG kerülhet a Samsung új okosórájába A készülék a beépített funkciók miatt az Apple Watch 4 méltó vetélytársa lehet.
Apple, Microsoft, Amazon, Asus, Dell: egyre több techvállalat fontolgatja a kivonulást Kínából A jelenleg enyhülni látszó amerikai-kínai kereskedelmi háború nem maradhat következmények nélkül. Mindkét felet lépésekre kényszeríti a megélt bizonytalanság, a globalizáció megbízhatóságába vetett h...