Ferenc pápa: Szomorú, hogy a menekülteket politikai számítások miatt páncélba burkolt szívek várják

A katolikus egyházfő szerint az emberiség a pillanat kultúrájának sötétségében tévelyeg.

2019. április 20. 6:31

A cikk folytatása...Friss hírek
Ismét elfogadta a két év alatt hetven százalékos nyugdíjemelést előirányzó jogszabályt a román parlament Szeptembertől tizenöt százalékkal nő a nyugdíj.
Hamarosan indul a Szörnyella de Frász forgatása, Emma Stone azonban balesetet szenvedett A hírek szerint a színésznő sérülése miatt nem csúszik a premier.
Még mindig nem tudni, hogy a hajóbaleset áldozatát találták-e meg szombaton Annyira rossz állapotban találtak rá, hogy több időre van szükség az azonosításához.
Kimaradsz a babaváró hitelből? Itt a megoldás! Számos oka lehet annak, hogy sokan kimaradnak a július 1-jétől elérhető babaváró hitelből. Megnéztük, ők milyen feltételekkel juthatnak pénzhez jelzálogfedezet nélkül akár családalapítás, akár...
Generation Zero - pattanjunk bringára! Vadonatúj és teljesen ingyenes kiegészítőt kapott a Generation Zero, mely során a készítők egy kihagyott ziccert pótolnak; búcsút inthetünk az órákon át tartó kutyagolásnak, érkeznek ugyanis a 80-as évek hangulatát idéző biciklik.
Mr. Soft Brexit: az ember, aki megállítaná Boris Johnsont Az Egyesült Királyság következő miniszterelnöke Boris Johnson vagy Jeremy Hunt lesz a jelölteket bemutató sorozatunk második részében Hunttal foglalkozunk. A jelenlegi külügyminiszter Johnsonhoz hasonlóan tapasztalt politikus, ugyanakkor riválisánál enyhébb álláspontot képvisel Brexit-ügyben. Mindenképp újratárgyalná az EU-val kötött kilépési megállapodást, és nem zárta ki a távozás dátumának újbóli kitolását.

Top hírek:
Káslerék monumentális Attila-emlékműve? Kövér Lászlóra fog hasonlítani
Gazdagoknak árulta feketén a bébielefántokat egy Srí Lanka-i vadvédelmi vezető Évente több tucat állatot adtak el a Srí Lanka-i elitnek, az elefántanyákat általában legyilkolták.
A Huaweit érintő szakciók ellenére is kapható lesz itthon a Honor 20 okostelefon Ez a készülék ősszel ráadásul még az Android Q operációs rendszert is megkapja.
Megújul a baloldal: két évvel ezelőtti beszédet mondott el újra Tóth Bertalan Az MSZP frakcióvezetője, Tóth Bertalan szinte szóról szóra ugyanazt a beszédet mondta el a 2020-as költségvetés kapcsán a parlamentben, mint amit 2017-ben mondott el.
Kizárta a NOB a Nemzetközi Ökölvívó Szövetséget az olimpiáról A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szervezi a tornát és a kvalifikációs versenyeket is a jövőben.
Elkelt a francia padláson megtalált Caravaggio-festmény A bibliai lefejezést ábrázoló festmény árát szakértők 100-150 millió euróra becsülték.