Vettel egyelőre biztosan nem megy a Formula-E-be

Sebastian Vettel egyelőre nem érzi, hogy Formula-1-es karrierje befejezése után az elektromos világbajnokságba igazoljon, már csak azért sem, mert egyelőre befejezetlen ügyei vannak a száguldó cirkuszban.

2019. április 20. 19:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ne maradj le semmiről a Francia Nagydíjon! F1, F2 és F3 a Paul Ricardon, WTCR a Nordschleifén, Formula-E Bernben, de lesz IndyCar és Superbike is - csak győzzük kapkodni a fejünket az események között hétvégén. Íme a program.

Kikérdeztük Eric Boullier-t: milyen versenyrendezőnek lenni az F1-ben? F1-es csapatfőnökből ritkán válik nagydíjszervező, ám a McLaren-kaland lezárultával Eric Boullier arra vállalkozott, hogy sikeressé teszi hazája futamát, a Francia Nagydíjat, amelyért egyébként sok év...
Formula-E: Szabályt hoztak, hogy több legyen a spórolás A Motorsport Világtanács múlt heti ülésén a Formula-E-vel kapcsolatban születtek a legszínesebb döntések: minden biztonsági autó után energiát vonnak el az autóktól, az időmérőn pedig akár a 19. helye...
A Red Bull szerint a MotoGP vezetője megoldaná a problémákat A Red Bull Racing pilótákért felelős embere, Dr Helmut Marko éles kritikát fogalmazott meg a Formula-1-gyel szemben. Az osztrák szerint a szabályokkal a Mercedesnek kedveznek, amin sürgősen változtatn...
Svájcot ütheti ki a városligeti Formula-E-verseny Új részletek derültek ki a tervezett Budapest ePrixről: már a következő hónapokban eldőlhet, lesz-e verseny a fővárosban a helyszínek közül a Városliget tűnik fő esélyesnek.
Ennyit fejlődött a hivatalos F1-es játék a 2010-es években A Formula-1 hivatalos Youtube-csatornája tett ki egy videót, amelyben egymás mellett nézhetjük meg a játék 2010-es és 2019-es verzióját.

Betörtek Grosjeanék otthonába, de ő elüldözte a rablókat Romain Grosjean és családja nyoni lakásába próbáltak bejutni rablók kedden, azonban a Formula-1-es pilóta elüldözte őket. Szerencsére mindenki jól van, a gyerekek pedig mit sem tudnak az egészről.
Hamilton Vettel büntetésével újabb rekordot ért el Kanadai Nagydíj statisztikák Noha Sebastian Vettelt intették le a kockás zászlóval elsőként, egy öt másodperces büntetésnek köszönhetően Lewis Hamilton nyerte meg a 2019-es Formula-1-es világbajnokság hetedik versenyét, a Kanadai...
Vettel már nem szereti a mostani jogász-Formula-1-et A Ferrari német pilótáját egy bírói döntés fosztotta meg a győzelemtől Kanadában, amire igen indulatosan reagált. Később lehiggadt, de alapvetően nem szereti, hogy nem mondhatja ki, amit gondol.
A Kanadai Nagydíj történései percről percre Kövessétek élő szöveges közvetítésünkben a 2019-es Formula-1-es szezon hetedik futamát, a Kanadai Nagydíjat Montrealból!
Milyen időjárás várható a Kanadai Nagydíjon? Az év 23. hetén a kanadai Montrealban gyűlik össze a Formula-1 mezőnye, ahol az előrejelzések szerint csak a második szabadedzésen mutatkozik egy csekély esély némi csapadékra.
Megőrzi veretlenségét a Mercedes? Kanadai Nagydíj előzetes A 2019-es Formula-1-es világbajnokság a hétvégén a hetedik fordulójához, a Kanadai Nagydíjhoz érkezik. A Mercedes az első hat futamon egyetlen alkalommal sem talált legyőzőre, ezt a sikerszériát pedig...