Arany fürdőkád lett Guinness-rekorder

Elkészült a világ legnagyobb súlyú arany fürdőkádja.

2019. április 22. 21:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két év után elvitték a kétmilliárdos fődíjat - videó A nyertes négyfős csapat teljesítményével már a múlt évben bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe.

Friss hírek
Bocskor Andrea: magyarellenes választási kampány zajlik Ukrajnában A magyar közösségi vezetők, újságírók, tanárok és szervezetek elleni megfélemlítésen alapuló választási kampány zajlik Ukrajnában
Versenyfelügyeleti eljáráss indult egy szoláriumos vállalkozás ellen A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a Chocolate Brown szoláriumokat üzemeltető Sun System Kft. ellen - közölte a GVH hétfőn az MTI-vel.
Mikor születtél? Olyan szín illik hozzád?!
Szerelmi horoszkóp július 16-22.
Melyik a 8 legősibb szerencseszimbólum?
Cs. Katalin nyelve valódi kígyónyelv

Monty Python Cirkusza 50 éve repül A legendás humorista csapat többek között egy Guinness rekord kísérlettel ünnepelné meg alapításuk 50. évfordulóját.
Erdőt szel át a világ leghosszabb csúszdája Augusztusban nyitják meg a közönség előtt a pinengi Escape élményparkban a világ leghosszabb vízicsúszdáját, amin négy percig tart egy menet. A létesítmény, amely hivatalosan is bekerül a Guinness-rek...

Top hírek:
Ne nyissanak ajtót a rendőrnek! erre biztatják az illegális bevándorlókat Amerikában Az akció egyfajta kísérlet a szakértő szerint.
A bátrak a bikákkal futottak Pamplonában A fesztivál idején szexuális jellegű bűncselekmény és egy dzsihadista letartóztatás is történt.
"A jelenlegi vezetés alkalmatlan" győztes pályázatában elődeit ekézi a Természettudományi Múzeum új vezetője Megszereztük a Természettudományi Múzeum augusztus 1-jétől hivatalba lépő, új főigazgatójának pályázatát. A még az MTM dolgozói előtt sem ismert dokumentumból kiderül, hogyan próbált az erős politikai hátszéllel érkező Bernert Zsolt számos ponton már pályázóként a kormány kedvében járni, hogyan emelné ki saját területét a többi közül, és nem utolsósorban: hogyan becsmérli már szinte komplexusosan az intézmény jelenlegi vezetőit.
Majdnem 120 ezren szórakoztak az idei EFOTT fesztiválon Az idei 119 387 látogató újabb rekord.
Seth Rogent végre odaengedték Beyoncé mellé Habár az énekesnő inkább csak eltűrte.
Kezdik szabályosan bejelenteni az alkalmi munkásokat Idén júniusban 269 ezer bejelentett munkást regisztráltak.