Öt nagy sztori, amikre felkapták a fejüket a befektetők a mai tőzsdenapon

A bőség zavarával küzd az, aki a mai tőzsdenapot próbálja összefoglalni, olyan nagyágyúk gyorsjelentései jöttek, mint a Microsoft, a Facebook, a 3M vagy a Tesla. A tőzsdék viszont inkább esnek, bár az új rekordok után talán nem is meglepő, hogy sokan meg vannak ijedve. Túlértékeltek vajon a részvény...

2019. április 25. 18:17

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Toroczkai: A Facebook cenzúrával avatkozik be a kampányba A Mi Hazánk elnöke szerint a Facebook pénteken indoklás nélkül törölte hivatalos közösségi oldalát.

Törölte a Facebook Toroczkai László oldalát A Mi Hazánk szerint ez hadüzenet a fehér, keresztény európaiaknak, ami némi magyarázatot is adhat a törlésre.
Kitiltott a Facebook egy izraeli céget, amely világszerte hamis hírek terjesztésével segített politikai pártoknak Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában is tevékenykedett a magát tanácsadócégként hirdető vállalat.
Hihetetlen Windows-javítást adott ki a Microsoft Rendkívüli frissítés érkezett az évek óta nem támogatott Windows XP-hez is egy súlyos sebezhetőség kijavítására.
Háromszor robbant egy bevásárlóközpontban parkoló Tesla Az autó sajtóértesülések szerint 30 perc alatt porrá égett.
Magasabb fizetést és mentális segítséget ígér moderátorainak a Facebook A kiszervezett partnereiknek is több pénzt fognak adni, kárpótlásul az eddigi helyzetért.

Olasz fake news oldalakat törölt a Facebook 23 álhírterjesztő profilnak lett vége. Többségük az olasz kormánypártokat támogatta.
Mesterséges intelligencia írja a Word-dokumentumainkat! A Microsoft új eszköze a fogalmazásban és a csoportmunkában is segít.
A Facebook vezetője üdvözölte a francia kezdeményezést a gyűlöletbeszéddel kapcsolatban Az internetes gyűlöletbeszéd elleni küzdelemről folytatott megbeszéléseket pénteken Párizsban Emmanuel Macron francia elnök és Mark Zuckerberg, a Facebook elnök-vezérigazgatója. A francia elnöki palot...
Feldarabolná a Facebook-ot az egykori társtársalapító Chris Hughes csütörtökön közzétett írásában a Facebook feldarabolása mellett foglalt állást.
Nyilvános vitára hívta Trócsányi Lászlót Tóth Bertalan Ezt szerdán jelentette be Facebook-oldalán az MSZPP listavezetője.
Változtat egyet a Facebook, eredeti és minőségi videókat ajánl majd a rendszer A jövőben könnyebb dolga lesz annak, aki eredeti és minőségi tartalmat gyárt, a Facebook ugyanis előrébb rangsorolja majd ezeket a videókat. Persze van még néhány kitétel.