Van az úgy, hogy az unalmas notebook a jó notebook

A bársonyos csuklótámasznak és a lecsupaszított dizájnnak is megvan a maga előnye. Microsoft Surface 2 vs. Huawei Matebook D, duplateszt.

2019. április 27. 14:21

A cikk folytatása...Friss hírek
"Az izmok elfáradnak, nincs pihenés" A kihívás félidejénél járva azt a tanácsot tudnám megfogalmazni, hogy ne edzünk ennyit egymás után - tartsunk néha pihenőt. ...
Betegségek, amelyektől a nők retteghetnek Számos oka lehet, hogy a nők hajlamosabbak bizonyos betegségre, mint a férfiak: ennek hátterében anatómiai és biológiai tényezők is szerepet játszhatnak. Milyen betegségekre, problémákra fogékonyabbak a nők? ...
Fiatal pasik hajtanak Gregor Bernadettre Három év múlva ötven lesz, mégis férfiak ezrei rajonganak érte. Egy ideje pedig a jóval fiatalabb pasik is bepróbálkoznak Gregor Berninél, aki a Borsban indokolja meg, hogy miért ad nekik kosarat.
Rejtélyes eltűnés Maglódon: Mobil vezethet a vállalkozó nyomára Immár 11 napja nem ad életjelet magáról a luxusautók felújításával foglalkozó maglódi vállalkozó. A Bors által megkérdezett szakértő szerint Pintér Gyula eltűnésének körülményei nem sok jóra engednek következtetni.
Napi horoszkóp - május 21 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
Paul: Ausztriában nem kell megijedni

A Microsoft Surface Booknak állíthat ellenfelet az NVIDIA Könnyen lehet, hogy a következő-generációs NVIDIA Shield egy átalakítható gép lesz, asztali móddal.

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Újra működik az ásotthalmi határátkelő A probléma hétfőn 7.30-kor jelentkezett.
Rejtélyes módon tűnt el Gyula, a maglódi luxusautó-szerelő Kutyáját Szlovákiában találták meg.
Timmermans beszéde az 50-es, 60-as évek Magyarországát idézte meg Az MSZP-nek nyomokban sincsenek olyan elképzelései, amelyek hagyományosan jellemzők a magyar vagy az európai baloldalra.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.