Van az úgy, hogy az unalmas notebook a jó notebook

A bársonyos csuklótámasznak és a lecsupaszított dizájnnak is megvan a maga előnye. Microsoft Surface 2 vs. Huawei Matebook D, duplateszt.

2019. április 27. 14:21

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezt jósolják az elemzők: nem hagyhatja válasz nélkül az Apple a Microsoft Surface-t Egyre több részlet derül ki a Microsoft különleges Surface eszközéről. Egy neves elemző úgy gondolja, hogy az Apple-nek is csinálnia kell valami hasonlót, igaz, előbb egy másik újdonságot kell(ene) v...

Friss hírek
Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait Három héttel a telitalálat után.
Gondolkodott már azon, mi van a minden nyáron menetrendszerű M7-es gigadugók előtt?
Ártatlan viccelődés vagy érzéketlen bunkóság az új babás átverés? videó Megoszlanak a vélemények.
Száztizennégyezren buliztak a debreceni Campus Fesztiválon A látogatók száma meghaladta az egy évvel ezelőttit.
Új kezdeményezés a kohéziós források elosztásáról Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap aláírta a nemzeti régiókról szóló európai polgári kezdeményezést, amelynek célja, hogy a gazdasági lemaradás megszüntetését szolgáló uniós kohéziós források elosztásánál a nemzeti regionális jellegzetességek szempontjaira is legyenek tekintettel.
Nagyon gyanúsak a rendőrségnek a Portugália középső részén pusztító erdőtüzek Erdőtüzek pusztítanak Portugália középső részén; a rendőrség vizsgálatot indított, mert gyanúsnak találja a tűzvész keletkezésének körülményeit. (Külföld)

AMD hardver kerülhet a következő Microsoft Surface-be AMD és ARM hardvereket tartalmazhatnak a Microsoft következő Surface gépei.
Jövőre jöhet az összehajtható Microsoft Surface 9 hüvelykes képernyőt kaphat az összehajtható Surface készülék, ami támogatja majd az androidos appokat.

Top hírek:
Horrorfilmeket megszégyenítő lesz a Macskák-musical filmváltozata? videó Az előzetes mindenesetre nagyon zavarba ejtő.
Fegyverüzlet rontja tovább az amerikai-kínai viszonyt Az Egyesült Államok nagy összegű fegyverüzletet kötött Tajvannal, Peking szankciókkal válaszol.
Egyre nagyobb a feszültség Irán és Nagy-Britannia között egy tartályhajó lefoglalása miatt A brit kormány ellenséges cselekedetnek tekinti az irániak tettét. A hajón 23 fős személyzet van.
Star Trek: Picard - több régi kedvenc is felbukkan az első előzetesben Teaser trailertől még nem őrültek meg ennyire a Star Trek-rajongók, és ezen cseppet sem csodálkozunk.
A pacifista alkotmány módosítása is tétje a japán választásoknak Az előrejelzések szerint Abe Sindzó miniszterelnök kormányzó Liberális Demokrata Pártja legalább egyszerű többséget szerez.
Irtó jóképű John és Jackie Kennedy unokája - A 26 éves Jack fotóin ámulunk Jack Schlossberg nagyon hasonlít a tragikusan fiatalon elhunyt elnökre.